Κόντρα στο Happy Day με αφορμή τον χωρισμό Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη

«Όταν ο άνδρας δουλεύει και για τους δύο και παρέχει σχεδόν τα πάντα στη γυναίκα του και εκείνη...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόντρα στο Happy Day με αφορμή τον χωρισμό Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη

Τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day και τα αίματα άναψαν ανάμεσα στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, μίλησε με έντονο ύφος για τις εξελίξεις στην υπόθεση χωρισμού του ζευγαριού που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

«Ως γυναίκα βλέπω μια άλλη γυναίκα που είναι στη φάση της συνειδητοποίησης και περνά διαφορετικά στάδια. Στη μία συνέντευξη της βγαίνει ο θυμός, στην άλλη η στενοχώρια, στην άλλη θέλει να ταυτιστούν και άλλοι άνθρωποι μαζί της. Τώρα είναι σαν λίγο να έχει ωριμάσει και να έχει αποδεχτεί μέσα της τι έχει γίνει», είπε η παρουσιάστρια ή με την ομάδα να συζητά το ενδεχόμενο Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη να τα βρήκαν.

Happy Day Μαρίνα Πατούλη

Ο Κώστας Φραγκολιάς ωστόσο σχολίασε on air «Όταν ο άνδρας δουλεύει και για τους δύο και παρέχει σχεδόν τα πάντα στη γυναίκα του και εκείνη κάνει μια συνειδητή επιλογή να είναι δίπλα στον άνδρα της και φθάνουμε στο σημείο τα θέλω όλα και μόνο έτσι θα είμαι καλά…», με τη Σταματίνα να του απαντά ότι μιλά γενικά «Στα 50 να κάνεις ένα restart χωρίς εμπειρία και προϋπηρεσία και να ψάχνεις να κάνεις μια ζωή, είναι δύσκολο».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μάλιστα ανέφερε το γεγονός πως η Μαρίνα Πατούλη παρόλο που είχε ρεύμα ως υποψήφια για Δήμαρχος Πεύκης έκανε πίσω λόγω του συζύγου της που ήταν υποψήφιος για Περιφερειάρχης Αττικής.

Αυτές είναι οι νέες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Αυτές τις τέσσερις ημέρες, πέραν της φροντίδας των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αυτό που με συγκλόνισε, μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής ήταν τα μηνύματα από γυναίκες που μοιράστηκαν μαζί τους τα προσωπικά τους δεδομένα και τις προσωπικές τους ιστορίες. Είναι κάτι ασύλληπτο» πρόσθεσε μιλώντας εκ νέου για την βία της σιωπής.

«Ολα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και σε όλες αυτές τις γυναίκες που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό», κατέληξε.