Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ναταλία Γερμανού έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Καλλίρη»

«Με χαμόγελο πάντα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ναταλία Γερμανού έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Καλλίρη»
News 29.03.2021 19:00
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Θάνο Καλλίρη όταν είπε ότι έζησε μία «δικτατορία» όσο ήταν μαζί της.

«Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι», είπε το Σάββατο στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και όπως μπορείτε να φανταστείτε το σχόλιο αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε τα... εύσημά της στην παρουσιάστρια για τον τρόπο με τον οποίο το είπε.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ναταλία Γερμανού

«Πληρωμένη απάντηση έδωσε η Ναταλία με χαμόγελο πάντα… Το Ναταλάκι το αγαπώ, δίνει μαθήματα»!

«Γιατί σου λέει, «με είπες εσύ Γερμανό δικτάτορα» και εννούσε την δικτατορία της Γερμανού… Δεν το είχαμε καταλάβει, το καταλάβαμε τώρα» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ναταλία Γερμανού Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κόντρα στο Happy Day με αφορμή τον χωρισμό Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη

Τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day και τα αίματα άναψαν ανάμεσα στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, μίλησε με έντονο ύφος για τις εξελίξεις στην υπόθεση χωρισμού του ζευγαριού που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

«Ως γυναίκα βλέπω μια άλλη γυναίκα που είναι στη φάση της συνειδητοποίησης και περνά διαφορετικά στάδια. Στη μία συνέντευξη της βγαίνει ο θυμός, στην άλλη η στενοχώρια, στην άλλη θέλει να ταυτιστούν και άλλοι άνθρωποι μαζί της. Τώρα είναι σαν λίγο να έχει ωριμάσει και να έχει αποδεχτεί μέσα της τι έχει γίνει», είπε η παρουσιάστρια ή με την ομάδα να συζητά το ενδεχόμενο Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη να τα βρήκαν.

Happy Day Μαρίνα Πατούλη

Ο Κώστας Φραγκολιάς ωστόσο σχολίασε on air «Όταν ο άνδρας δουλεύει και για τους δύο και παρέχει σχεδόν τα πάντα στη γυναίκα του και εκείνη κάνει μια συνειδητή επιλογή να είναι δίπλα στον άνδρα της και φθάνουμε στο σημείο τα θέλω όλα και μόνο έτσι θα είμαι καλά…», με τη Σταματίνα να του απαντά ότι μιλά γενικά «Στα 50 να κάνεις ένα restart χωρίς εμπειρία και προϋπηρεσία και να ψάχνεις να κάνεις μια ζωή, είναι δύσκολο».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μάλιστα ανέφερε το γεγονός πως η Μαρίνα Πατούλη παρόλο που είχε ρεύμα ως υποψήφια για Δήμαρχος Πεύκης έκανε πίσω λόγω του συζύγου της που ήταν υποψήφιος για Περιφερειάρχης Αττικής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τσιμτσιλή για Κεφαλά: «Αφού είναι τόσο δύσκολα στο Survivor γιατί δεν πας σπίτι σου;»

Insta Poll: Ξέρετε την ηλικία και το ύψος της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Share