Μαίρη Συνατσάκη: Άλλαξε ξανά το χρώμα των μαλλιών της

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Άλλαξε ξανά το χρώμα των μαλλιών της

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην εξωτερικό της εμφάνιση και έτσι υιοθέτησε για ακόμη μια φορά ένα νέο look στα μαλλιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε το άνοιγμα των κομμωτηρίων και έτσι άλλαξε το χρώμα της μαλλιών της και σίγουρα φαίνεται πολύ περισσότερο ανανεωμένη. Η Μαίρη αφέθηκε στα χέρια του Στέφανου Βασιλάκη και αποχωρίστηκε το κόκκινο χρώμα.

Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να επιστρέψει σε ένα απαλό καστανό και σίγουρα της πηγαίνει πολύ! Μάλιστα, η Μαίρη μοιράστηκε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: «Ta da! Lighter and brighter • Δεν ήταν ψέμα. Εντάξει, θα πάρει χρόνο για να γίνει ακριβώς όπως το θέλουμε το καινούργιο χρώμα αλλά αυτή είναι η αρχή! [of course by my @stefanos.vasilakis ] Καλό μήνα πίπολ». Η Μαίρη πριν λίγο καιρό είχε τοποθετηθεί και στο θέμα με τις καταγγελίες, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει θύμα παρενόχλησης τρεις φορές!

Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε τα μαλλιά της

Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε ξανά το χρώμα των μαλλιών της

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή. Αφορμή στάθηκε η γάτα του καλλιτέχνη που έκανε την εμφάνιση της σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Μπορεί η παρουσιάστρια να χώρισε από τον Αιμιλιανό Σταματάκη εδώ και κάποιο διάστημα, ωστόσο, όπως φαίνεται έχει γυρίσει οριστική σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, απέφυγε να απαντήσει στις εν λόγω φήμες περί νέας σχέσης με τον Ίαν Στρατή λέγοντας:

«Τα πάω πολύ καλά με τις γάτες. Εμένα τα γατάκια που βρίσκονται στο σπίτι ταυτοποιούνται ως απλά αδέσποτα γατάκια που βρέθηκαν εκεί. Δεν ανήκουν σε κανέναν, είναι αυτόβουλες προσωπικότητες και αν είχατε ποτέ γάτα θα το καταλαβαίνατε αυτό. Ούτε καν ο Τίμος δεν είναι δικός μου, τι να σας πω».