Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά με εξώδικο μετά την επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Το «καρφί» του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά με εξώδικο μετά την επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Στην αντεπίθεση φαίνεται να πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να στέλνει παντού εξώδικα, μετά την έντονη επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η όμορφη παρουσιάστριας και ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκαν στο Κάιρο για διακοπές, με το ζευγάρι να μοιράζεται ανενόχλητο αρκετά στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτονταν, εν μέσω πανδημίας και έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Τόσο οι εκπομπές όσο και το διαδικτυακό κοινό έσπευσαν να «επιτεθούν» στο ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο αμέσως μετά το πλήθος αντιδράσεων, ξεκίνησε να πετάει τα καρφιά του.

Με τα σχόλια να μην σταματάνε, η Κωνσταντίνα αποφάσισε να στείλει εξώδικα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος προχώρησε και σε μια ανάρτηση όλο νόημα, τονίζοντας πως δεν τον απασχολεί η γνώμη των άλλων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέλνει εξώδικο μετά την επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

19.708 ευρώ κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο που μένουν Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος στην Αίγυπτο

Η εκπομπή «Love it», σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός, αποκάλυψε μέσα σε όλα πόσο κοστίζει το ξενοδοχείο που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα με τον Μάνο Μαγιάτη, το δωμάτιο στο οποίο διαμένει το ζευγάρι είναι σε πεντάστερο ξενοδοχείο, σε μία σουίτα 276 τετραγωνικά και κοστίζει... 19.708 ευρώ την βραδιά!