Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση "καρφί" μετά το κράξιμο από τις εκπομπές

«Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στην μακρινή Αίγυπτο με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο εν μέσω κορωνοϊού και social media, όπως και εκπομπές έπεσαν να την "φάνε".

Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν την παρουσιάστρια πως την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει σκληρά μέτρα και τα κρούσματα ανεβαίνουν, με τον κόσμο να παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του, εκείνη κάνει τις διακοπές της και προκαλεί με τις αναρτήσεις της. Βέβαια, να σημειώσουμε πως αρκετοί ήταν εκείνοι που από την άλλη την υποστήριξαν.

Αυτός ωστόσο, δεν ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος την είπε αναίσθητη και μάλιστα, πως ήταν αναίσθητη από πριν ερωτευτεί τον αγαπημένο της.

Παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολούθησε όλες τις οδηγίες για να κάνει αυτό το ταξίδι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μάλιστα, δημοσίευσε και το τεστ covid που έκανε και ήταν αρνητική στον ιό, τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν.

Για το λόγο αυτό, θέλησε να απαντήσει σε όλους κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας μόνο μια πρόταση «Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου».

Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν την νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια, από τη στιγμή που η ίδια περνάει πολύ καλά και είναι ερωτευμένη, ενώ δεν έκανε τίποτα κακό.

Πάντως να σημειώσουμε και εμείς πως όντως, μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Μπορεί από Νομό σε Νομό να μην μπορούμε να περάσουμε, όμως εκτός Ελλάδας μπορούμε να φύγουμε αν ακολουθήσουμε κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς και οδηγίες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι Αίγυπτος ανάρτηση

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποστήριξε δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε να στηρίξει δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τον σάλο που προκάλεσε με το ταξίδι της στην Αίγυπτο.

Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, η ίδια έχει δεχθεί από χθες έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων, με αρκετές εκπομπές να σχολιάζουν την προκλητική αυτή κίνηση της.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε να πάρει θέση σε όλα και έτσι με ένα σχόλιό του κάτω από τη φωτογραφία της Κωνσταντίνας εξέφρασε τη στήριξή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: “Από τη στιγμή που υπάρχουν πτήσεις και κανονισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις, πολύ καλά έκανες Κωνσταντίνα μου”.

Γιώργος Παπαδόπουλος σε Σπυροπούλου