Φάρμα: Ο Τανιμανίδης απέφυγε να απαντήσει για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Η τηλεόραση ωστόσο δεν λέει ψέματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Τανιμανίδης απέφυγε να απαντήσει για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την Φάρμα και τη ζωή των παικτών μέσα στο ριάλιτι, που φαίνεται πως αρχίζει να είναι λίγο δύσκολη.

Εκτός του ότι αποκάλυψε πως απόψε θα δούμε την είσοδο του Τάσου Ξιαρχό και του Κώστα Γκρέκα στο παιχνίδι, μίλησε και για την σχέση Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον Τζώρτζογλου και τον Ιατρόπουλο υπάρχει μεγάλη αγάπη».

Όσον αφορά την σχέση Ντούπη και Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγε να πει οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ότι κάτι υπάρχει ανάμεσα τους.

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον «Ντούπη» και την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως μέσα στη Φάρμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

H εκπομπή έδειξε ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να κάθονται μαζί και να συζητούν, ενώ είναι σίγουρο πως ο διάλογός τους θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση και έτσι το μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί ανενόχλητα.