MasterChef 5: Δεν εμφανίστηκε στους ΚουΚου ο Ιωάννης λόγω των επιστροφών στο παιχνίδι

«Αυτή η διαδικασία καθόρισε το πρόγραμμά μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Δεν εμφανίστηκε στους ΚουΚου ο Ιωάννης λόγω των επιστροφών στο παιχνίδι

O Ιωάννης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef 5 και όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα θα τον βλέπαμε στην πρωινή εκπομπή του Star, Στην φωλιά των ΚουΚου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη και η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε πως ευθύνεται η διαδικασία των επιστροφών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δούμε να μπαίνουν στο παιχνίδι ξανά παίκτες που έχουν αποχωρήσει, γεγονός που πάντα δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες που ήδη βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ένα από τα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι και η Μαρίνα, ενώ όπως όλα δείχνουν στο παιχνίδι επιστρέφει και ο Ιωάννης.

Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου για την απουσία του Ιωάννη του MasterChef 5 από τους ΚουΚου

«Να πούμε ότι ο Ιωάννης θα είναι εδώ τις επόμενες ημέρες. Ξέρετε ότι υπάρχουν επιστροφές στο MasterChef, οπότε αυτή η διαδικασία, όπως αντιλαμβάνεστε, καθόρισε και το δικό μας πρόγραμμα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Σας αρέσουν σαν ζευγάρι Ανούς και Διονύσης;

Τον έρωτα της για τον Διονύση εξομολογήθηκε η Ανούς στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 και εμείς στο Instagram του Youweekly.gr σας θέσαμε το εξής ερώτημα: «Σας αρέσουν σαν ζευγάρι;».

«Ο Διονύσης ξέρω ότι θέλει να γυρίσω πάρα πολύ, όπως κι εγώ που δε νιώθω έτοιμη να φύγω και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα», ακούσαμε να λέει η Ανούς στις κάμερες.

Σας αρέσει Ανούς και Διονύσης σαν ζευγάρι του MasterChef;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr να ψηφίσετε!

Insta Poll MasterChef