Πρωινό: «Κάγκελο» Λιάγκας και Σκορδά με την ατάκα του Ερωτόκριτου - «Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια»

«Πρέπει να είστε μαζί... σε όλες τις εκφάνσεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωινό: «Κάγκελο» Λιάγκας και Σκορδά με την ατάκα του Ερωτόκριτου - «Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα άφησε «κάγκελο» την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με την ατάκα του.

Ο σχεδιαστής μόδας αποχώρησε πριν μερικές μέρες οικειοθελώς από την Φάρμα και έτσι σήμερα το πρωί εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Θα μας πεις γιατί έφυγες; Χωρίς φόβο και πάθος άσχετα αν είμαστε στον ΑΝΤ1. Θες να τα χώσεις στον ΑΝΤ1; Χώστα!».

«Κάγκελο» Λιάγκας και Σκορδά με την ατάκα του Ερωτόκριτου

Με τον Ερωτόκριτο να απαντά: «Μου αρέσει αυτό και θέλω να σας αλλάξω και τη λέξη του Πρωινού. Πρέπει να γίνει Πρώην-αδικο. Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί. Πρωην-άδικο. Σε όλες τις εκφάνσεις».

Φυσικά, οι παρουσιαστές κοκκάλωσαν στην δήλωση αυτή, με την Φαίη να απαντά: «Είμαστε μαζί ως γονείς» και τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Αυτό δεν αλλάζει».

Οι δηλώσεις του Ερωτόκριτου

Άφωνη η Σκορδά με τον Λιάγκα: «Α ρε Φαίη! Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή»

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, η οποία έκανε όλους τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Αφορμή στάθηκε το πολύκροτο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt που σχολίασαν με το πάνελ τους, έπειτα από ένα βίντεο που προβλήθηκε.

«Α ρε Φαίη! Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνη την πρώην σύζυγό του.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της δεν του απάντησε παρά μόνο τον κοίταξε όλο νόημα, ενώ οι συνεργάτες τους ξέσπασαν σε γέλια. Το πρώην ζευγάρι αρκετές φορές μιλάει για την ζωή του στον αέρα.