Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

Η εξομολόγηση για τη δύσκολη στιγμή της αποβολής! «Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, μετά την δύσκολη στιγμή της αποβολής της συντρόφου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Η εξομολόγηση του Κώστα Σόμμερ για το γεγονός πως θα γίνει μπαμπάς

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την αποβολή, εξομολογήθηκε: «Έμαθα πως πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτή την περιπέτεια, κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε μας είπε “Α και εμείς…”. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας».

Η πρώτη δήλωση μετά την άτυχη εγκυμοσύνη - «Για εμάς ήταν μια...»

Την πρώτη του δήλωση για την άτυχη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη, είχε κάνει ο Κώστας Σόμμερ, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού.

«Από ότι μάθαμε, αυτό που περνάμε εμείς, το περνάει πολύς κόσμος. Είναι πάρα πολύ σύνηθες. Για εμάς ήταν μια καινούργια εμπειρία, οπότε δεν ξέραμε πως χειρίζονται μια τέτοια κατάσταση, τελικά το πήραμε πιο ελαφριά. Όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη με πείραξε πάρα πολύ. Μαθεύτηκε νωρίς και όταν είναι νωρίς, τα πράγματα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν και έτσι όπως εξελίχθηκαν βλέπεις ότι καλό είναι να μην είχε μαθευτεί. Αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Αν είσαι σε αυτό το χορό, έτσι πρέπει να χορεύεις», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Όταν ο δημοσιογράφος, Σπύρος – Ραφαήλ Κραμίδας, ρώτησε αν αυτό το περιστατικό επηρέασε τη σχέση τους, η Βαλεντίνη Παπαδάκη απάντησε: «Είμαστε πολύ ενωμένοι γενικά, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι δηλαδή, αλλά ναι, μας έφερε λίγο πιο κοντά», με τον ηθοποιό να προσθέτει: «Αν είσαι καλά, όποια δυσκολία και να έρθει μάλλον θα σε κάνει καλύτερα. Αν δεν είσαι καλά, κάθε πρόβλημα διογκώνεται». Δείτε ωστόσο την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το γεγονός.