Ολυμπία Χοψονίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη

Το εντυπωσιακό νυφικό της που «κέρδισε» το κοινό της στα social!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη

Σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου μεταξύ άλλων θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον σύζυγό της, τον γάμο τους, την οικογένειά τους και τις εγκυμοσύνες της ενώ αποκάλυψε και μερικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Μία από τις αναρτήσεις της που ξεχώρισε ήταν αυτή από τον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα. Η Ολυμπία Χοψονίδου μας έδειξε το εντυπωσιακό νυφικό της καθώς και την ανθοδέσμη που κράτησε.

Η ίδια στο Q&A της αποκάλυψε επίσης ότι έχει αποβάλλει δύο φορές αλλά δεν την εμπόδισε από το να σταθεί δυνατή και να δημιουργήσει την οικογένεια της!

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη

Ολυμπία Χοψονίδου γάμος

"Αν έμενα έγκυος στο 7ο παιδί θα χαιρόμουν"

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε δημόσια σε μια ερώτηση ενός follower της για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού.

Ο γάμος του μοντέλου και του Βασίλη Σπανούλη μετρά 10 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά, 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια.

Η Ολυμπία Χοψονίδου εκτός από ενεργή μαμά και νοικοκυρά είναι και αρκετά παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φορές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Ενώ ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το ζευγάρι, η ίδια έκανε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων τη.

Μια από αυτές αφορούσε το ενδεχόμενο του 7ου παιδιού με τον Βασίλη Σπανούλη με την ίδια να απαντά: «Θα χαιρόμουν! Δεν λέω όμως ότι πηγαίνω για το 7ο»

Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο ενδεχόμενο ενός 7ου παιδιού