Βάσω Λασκαράκη: «Κατέληξα στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις»

Η αποκάλυψη για την κόρη της που δεν γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Κατέληξα στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά Δες» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε έναν ψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τύψεις που ένιωθε όταν δούλευε ενώ η κόρη της ήταν μωρό.

Όπως εξήγησε, ο ψυχολόγος τη βοήθησε σημαντικά στο να σταματήσει να κρίνει τους άλλους γονείς αλλά και στο να δει διαφορετικά την ανατροφή του παιδιού της, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει και ένα δεύτερο παιδάκι.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για την επίσκεψη στον ψυχολόγο

«Τύψεις; Πολλές τύψεις. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για να πάω στη δουλειά όταν η Εύα ήταν 10 μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειριζόμουν παρέα με τον ψυχολόγο.

Όταν κατέληξα εγώ στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις για το πώς θα διαχειριστώ το θέμα του παιδιού και της δουλειάς για να είναι ισορροπημένα και να μην έχω αυτό το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πάρα πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω.

Να μην κρίνω άλλους γονείς, να μην κρίνω τα παιδιά. Μέχρι τότε, όταν έβλεπα ένα παιδί που να κάνει φασαρία έλεγα “πω πω αυτοί οι γονείς”. Είναι πολύ εύκολο όταν δεν έχεις παιδί να κρίνεις τους γονείς. Είναι άλλη ζωή όταν κάνεις παιδί και μεγαλώνεις μαζί του και μαθαίνεις κάποια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βάλαμε στην άκρη ό, τι διαφορές είχαμε για την Εύα»

Στην εκπομπή «Μαμά Δες» μίλησε η Βάσω Λασκαράκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσαν στην κόρη τους αλλά και στην πρώτη γνωριμία της μικρής Εύας με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μιας και οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις και βρίσκονται σε άριστη συνεννόηση για την κόρη τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε κάθε συνέντευξή του τονίζει πόσο καλή μαμά είναι η Βάσω Λασκαράκη.

«Καμία απόφαση διαζυγίου όταν ειδικά υπάρχει και ένα παιδί δεν είναι εύκολη, η Εύα ήταν τότε 4 χρονών. Οπότε καθίσαμε κάτω βάλαμε στην άκρη ότι διαφορές είχαμε, συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο μας είπανε πως πρέπει να το χειριστούμε, τι είναι αυτά που πρέπει να πούμε και ποιες αντιδράσεις πρέπει να περιμένουμε.

Αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ, πρώτα από όλα στην δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε, γιατί εκείνη την στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος πως πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να πας σαν γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί», είπε αρχικά η ηθοποιός για το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και στη γνωριμία του με την κόρη της, σχολίασε: «Η Εύα γνώρισε αρχικά τον Λευτέρη σε φιλικό επίπεδο. Είχαμε κατέβει στην Κρήτη για διακοπές και είχαμε μείνει περίπου δύο μήνες και εκεί τον γνώρισε στην παρέα, κοινωνικά.

Μετά από 2-3 μήνες που γυρίσαμε στην Αθήνα κάναμε κάποια κουβέντα, ερχόταν μας έβλεπε και εκεί της είπα ότι η μαμά με τον Λευτέρη είναι σύντροφοι και ότι αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Ήταν δεκτική και έκανε ερωτήσεις».