Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα κι εγώ μια άτυχη εγκυμοσύνη, όταν συνέβη σοκαρίστηκα»

Η εξομολόγησή της για την αποβολή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα κι εγώ μια άτυχη εγκυμοσύνη, όταν συνέβη σοκαρίστηκα»

Το πρωί της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι μίλησαν για το παιδάκι που περιμένουν αλλά και για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχαν πριν κάποιους μήνες.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη εξήγησε πως είχε στενοχωρηθεί πολύ όταν έμαθε τα νέα ωστόσο την ίδια στιγμή πληροφορήθηκε για το ποσοστό των γυναικών που αποβάλει. Η Σίσσυ Χρηστίδου συμφώνησε μαζί της και της αποκάλυψε τις σκέψεις που έκανε στην δική της άτυχη εγκυμοσύνη.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου

«Είχα κι εγώ μια άτυχη εγκυμοσύνη, την τρίτη μου εγκυμοσύνη. Και εγώ όταν μου συνέβη αυτό, σοκαρίστηκα από το στατιστικό, που μετά το κατάλαβα. Και το κουβαλάς, είναι η αλήθεια αυτή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της Κοντοβά»

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, ειδικά της Σίσσυς Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, όταν σχολίασαν την είδηση πως η Χριστίνα Κοντοβά είναι ανάδοχη μητέρας ενός παιδιού από την Καμπάλα και σε λίγο καιρό θα το υιοθετήσει.

Η παρουσιάστρια είναι καλή φίλη με την Κοντοβά για αυτό και δάκρυσε μιλώντας για το θέμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη θα είναι η νονά του παιδιού όταν θα βαφτιστεί.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της.

Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της.

Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος, είπε πως έχει αφήσει τα πάντα στην Ελλάδα για να μείνει εκεί κοντά στη μικρή και να δεθεί με το κοριτσάκι.