"Λύγισαν" στον αέρα του ΑΝΤ1 Μπιζόγλη - Παπαδάκης για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Δάκρυσε ο παρουσιαστής μετά την κηδεία του δημοσιογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Την Κυριακή, οικογένεια και φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε νεκρός από δέκα σφαίρες αγνώστων που του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι, του είπαν το τελευταίο "αντίο". Μάλιστα, μετά την κηδεία του, Γιώργος Παπαδάκης και Ρίτσα Μπιζόγλη, "λύγισαν" στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Για αυτό το λόγο λύγισαν Παπαδάκης - Μπιζόγλη για τον Καρϊβάζ

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", εμφανίστηκε στο δελτίο για να σχολιάσει την κατάσταση με τον κορωνοϊό και τον συνωστισμό και στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο, μιλώντας για τον γιο του και τα λόγια που είπε στον επικήδειο λόγο του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δάκρυσε, ενώ και η παρουσιάστρια, Ρίτσα Μπιζόγλη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη θλίψη της. Μάλιστα, με δυσκολία κατάφερε να ευχαριστήσει τον καλεσμένο της και να προαναγγείλει το επόμενο θέμα.

Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Καραϊβάζ

Η Αστυνομία επιχειρεί να λύσει το γρίφο γύρω από τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ, με ένα βίντεο ντοκουμέντο να κυκλοφορεί, απεικονίζοντας τους άνδρες που σκότωσαν τον δημοσιογράφο με δέκα σφαίρες σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών, με το Open να το δημοσιεύει.

«Πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, κρύβεται αυτό που λέμε οργανωμένο έγκλημα. Η επιλογή του δημοσιογράφου είχε συμβολικό χαρακτήρα και ήταν ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, ακόμη και την ίδια την Αστυνομία που λέει ότι μπορούμε να χτυπάμε όποτε θέλουμε, όποιον θέλουμε και κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει.

Η αφορμή για να τον επιλέξουν ίσως κρύβεται πίσω από τα κείμενα ή τα ρεπορτάζ που έκανε και για αυτό τα ξεσκονίζουμε για να αποκαλύψουμε τους δράστες. Στη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να εξιχνιάσουμε σύντομα την υπόθεση».

Με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας που έχει άριστη γνώση της υπόθεσης, αποκαλύπτει στο protothema.gr την πρώτη ανάλυση για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την εκτέλεση του δημοσιογράφου.