Alcatrash: Η ανάρτηση τους μετά την απουσία τους από το Καλό Μεσημεράκι

Κόλλησαν κορωνοϊό και βρίσκονται ακόμα σε καραντίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Alcatrash: Η ανάρτηση τους μετά την απουσία τους από το Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του επέστρεψαν στο ΣΚΑΙ, χωρίς όμως τους Alcatrash, αφού παραμένουν σε καραντίνα.

Η εκπομπή έμεινε εκτός αέρα αρκετές ημέρες καθώς εντοπίστηκαν κάποια κρούσματα κορωνοϊού, με την ομάδα ωστόσο να επιστρέφει σήμερα δυναμικά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το συγκρότημα της εκπομπής προχώρησε σε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τα μηνύματα που έλαβε.

Η ανάρτηση των Alcatrash

“Παιδιά καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα για καλή ανάρρωση. Όλα πάνε καλά και είμαστε όλοι καλά. Θα επιστρέψουμε το συντομότερο γιατί και εσείς μας λείψατε πολύ! Ευχόμαστε υγεία σε όλον τον κόσμο κι όλα τα άλλα φτιάχνονται. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. See you soon”.

Alcatrash ανάρτηση

«Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα