Άση Μπήλιου για την επιστροφή της Μενεγάκη: «Μπορεί να μου τηλεφώνησε μπορεί και όχι»

Θα έχουμε άραγε επανασύνδεση;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άση Μπήλιου για την επιστροφή της Μενεγάκη: «Μπορεί να μου τηλεφώνησε μπορεί και όχι»

Το πρωί της Τρίτης, η Άση Μπήλιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να επιστρέψει στο MEGA, με το κανάλι μάλιστα να της έχει ετοιμάσει και ένα ειδικό αφιέρωμα.

Άση Μπήλιου για την επιστροφή της Μενεγάκη

Οι δηλώσεις της Άσης Μπήλιου για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

“Το κορίτσι επανέρχεται! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα την ξαναδούμε. Δεν κοίταξα τις ημερομηνίες, δεν έχω φτάσει ακόμη σε αυτή την πάρανοια. Νομίζω η Ελένη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση ότι και τις καλές και τις δύσκολες ημερομηνίες, ξέρει να τις διαχειρίζεται. Οπότε φαντάζομαι όλα καλά.

Τέτοια πράγματα δεν τα λέω. Μπορεί να μου τηλεφώνησε μπορεί και όχι. Ξέρετε πώς είναι αυτά. Δεν θα το έλεγα και αν είχε συμβεί. Δεν έχω συζητήσει κάτι. Αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητήσουμε κάτι για την επόμενη σεζόν. Απρίλη έχουμε είναι νωρίς! Τα τηλεοπτικά στο επόμενο δίμηνο”.

Ελένη Μενεγάκη: Το όνομα της νέας εκπομπής και οι συνεργάτες της

Μία αληθινή «βόμβα» έριξε στο τηλεοπτικό τοπίο η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη συμφωνία που υπέγραψε με το Mega. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει και η εκπομπή Έλα Χαμογέλα έδωσε όλο το παρασκήνιο για την νέα της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε εδώ και καιρό με το Mega ωστόσο οι υπογραφές έπεσαν στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποιους συνεργάτες θα έχει στο πλευρό της, ούτε ποια ζώνη θα αναλάβει αν και ακούγεται ότι θα τη δούμε και πάλι μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή, θα αλλάξει και το όνομα της εκπομπής και από «Ελένη», που είναι κατοχυρωμένο στον ALPHA, θα γίνει «Ελένη μου», παραπέμποντας στο «Mega μου», το σλόγκαν που έχει εδώ και χρόνια το Μεγάλο Κανάλι.