Ελένη Μενεγάκη: Μαγείρεψε την πιο νόστιμη νηστίσιμη μακαρονάδα και μας έδωσε τη συνταγή

Η διαφορετική ανάρτησή της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Μαγείρεψε την πιο νόστιμη νηστίσιμη μακαρονάδα και μας έδωσε τη συνταγή

Η Ελένη Μενεγάκη πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media!

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί τους και την αγαπημένη της συνταγή!

Έφτιαξε λοιπόν μακαρονάδα με πένες και μάλιστα η συνταγή της είναι νηστίσιμη, εύκολη και με ελάχιστα υλικά. «Αγαπημένοι μου, σας έχω πανεύκολη, πεντανόστιμη και νηστίσιμη συνταγή που θα λατρέψετε: πένες με πολύχρωμες πιπεριές κι ένα υπέροχο dressing από λεμόνι, λάδι, άνηθο και Μακεδονικό Ταχίνι – το θρεπτικό κι αγαπημένο superfood που ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του!Δοκίμασε κι εσύ τη συνταγή και απόλαυσε τη διαφορά, κάθε φορά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instargram

Ελένη Instagram
Ελένη συνταγή

Εντυπωσιακή η κουζίνα του σπιτιού της στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στα Μελίσσια και αυτή την φορά θέλησε να μας δείξει την κουζίνα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο αγόρασαν ένα καινούργιο σπίτι στη Κηφισιά και σε λίγο καιρό πρόκειται να μετακομίσουν εκεί από τα Μελίσσια.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτήν την φορά πόζαρε χαμογελαστή στην κουζίνα της, λίγο πριν την αποχαιρετήσει και εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι της Κηφισιάς, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κοστίζει 1.650.000 ευρώ»!

Μενεγάκη κουζίνα
Μενεγάκη φωτό