Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

«Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους! Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη, μετά το χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη να είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή. Μπορεί σε δηλώσεις της να μην έχει απαντήσει στα ίσα, ωστόσο σε βίντεο της θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν, όταν σε βίντεο που είχε αναρτήσει η παρουσιάστρια στο Youtube, πίσω της φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα γατάκι, το οποίο δεν ήταν δικό της. Θαυμαστές λοιπόν και εκπομπές, ανακάλυψαν πως το γατί αυτό ανήκει στον τραγουδιστή.

Η απάντηση της Συνατσάκη στις φήμες σχέσεις με τον Ίαν Στρατή

Η παρουσιάστρια λοιπόν στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube απάντησε ξανά, έμμεσα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Έχουμε γίνει πιόνια και παίζουμε το παιχνιδάκι "εμφύλιος" με όλη μας την μαεστρία!»

Η Μαίρη Συνατσάκη δέχτηκε μια έντονη επίθεση από followers της στο instagram, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Τα άγρια αυτά σκηνικά που διαδραματίστηκαν έκαναν πολλούς χρήστες να ξεσπάσουν, με μερικούς από αυτούς να βομβαρδίσουν την Μαίρη Συνατσάκη με αρνητικά μηνύματα, καθώς η ίδια δεν είχε πάρει θέση σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, που έσπευσε να τοποθετηθεί αρνητικά στην επίθεση αστυνομικού σε έναν νεαρό.

Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν ξεκαθάρισε τη στάση της και έγραψε χαρακτηριστικά: “Είσαστε με τα καλά σας που θα υπήρχε έστω και ΜΙΑ περίπτωση στο εκατομμύριο να συμφωνήσω με οποιαδήποτε μορφή βίας; Αν σκέφτεστε έτσι για μένα προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεστε για τη ζωή, εσείς. Έχουμε γίνει πιόνια και παίζουμε το παιχνιδάκι “Εμφύλιος” με όλη του τη μαεστρία”.

Και αμέσως μετά έγραψε: “Νιώθω την ίδια ντροπή και θλίψη για τον άνθρωπο που έκανε τη βόλτα του στο πάρκο προχθές όπως και για τον άνθρωπο που κλήθηκε να κάνει τη δουλειά του σήμερα το βράδυ. Λυπάμαι για κάθε μορφή βίας. Και για κάθε διχασμό που προκαλεί… Νιώθω σαν να έγραψε εγώ αυτό το ποστ οπότε το αφήνω εδώ και το οικειοποιούμαι σαν δική μου θέση. Σας ικετεύω δείτε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει και δείξτε όση συμπόνοια έχετε. Τίποτα άλλο δε θα μας σώσει από την ανθρωπιά".

Μαίρη Συνατσάκη επίθεση από followersΜαίρη Συνατσάκη instagram postΜαίρη Συνατσάκη ποστ