Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δηλώνει έτοιμη για τον νέο κύκλο του GNTM

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της με μία ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δηλώνει έτοιμη για τον νέο κύκλο του GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι πιο έτοιμη από ποτέ για τον νέο κύκλο του GNTM και το έδειξε μάλιστα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να είχαν ακουστεί φήμες που ήθελαν την «Ζεν» να φεύγει από το ριάλιτι και να αναλαμβάνει τη θέση της η Κάτια Ζυγούλη, ωστόσο η γνωστή και αγαπημένη art director έδωσε τέλος σε όσα ακούγονται επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέβασε στον λογαριασμό της το trailer του νέου κύκλου και ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο την έναρξη των προετοιμασιών.

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM 4

Ζενεβιέβ Μαζαρί GNTM

«Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, αφού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της, δεν είναι σίγουρο πως η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στον τέταρτο κύκλο του GNTM στη θέση του κριτή.

Αρχικά προβλήθηκαν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας- μοντέλου όπως, μιλώντας στην κάμερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει».

Αφού έγινε η προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star».