Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα»

«Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα αυτά μου έχουν πει»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα»
News 16.04.2021 13:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίαζε τις εξελίξεις στη σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρώτα απ' όλα θέλει να κάνει παιδί και μετά θα σκεφτεί για τον γάμο.

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές αναφέρεται στη σχέση της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ενώ κάνει συχνά πλάκα για τον γάμο της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Έτσι, αυτή τη φορά εξήγησε πως και η Βίκυ Παγιατάκη καθώς και η Μάρα Μεϊμαρίδη της έχουν πει πως πρώτα θα κάνει παιδί και μετά γάμο.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για την οικογένεια που θέλει να κάνει

«Εγώ δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα. Γάμο πιο μετά ίσως. Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα αυτά μου έχουν πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί πρώτα και μετά να παντρευτώ. Να κάνω κάτι κλειστό. Για ποιο λόγο πρέπει να παντρευτώ και να δεσμευτώ με το ζόρι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Πριν από λίγο καιρό, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άδειασμα Καινούργιου σε Άννα Μαρία Βέλλη: "Δεν είχαμε καμία καούρα να το πω και απλά, αλλά..."

Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Θλίβομαι και τον λυπάμαι»

Share