Snik: «Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά»

«Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Snik: «Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά»

Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Snik να χωρίζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο γνωστός ράπερ έκανε ένα live στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί με την αγαπημένη του, μιας και η παρουσιάστρια θα ήταν τέλεια μαμά.

Ο Snik φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι πολύ αγαπημένος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ίδιο και αυτή αφού όχι μόνο απάντησε αλλά χλεύασε τις φήμες που την ήθελαν να τελειώνει τη σχέση της με τον σύντροφό της.

Η απάντηση του Snik για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα είναι καλά, κοιμάται. Τα έχουμε ναι. Θα έπρεπε να βλέπεις την εκπομπή από το κορίτσι μου. Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά», είπε αρχικά ο ράπερ.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε κάποιον που τον ρώτησε αν θέλει να κάνει παιδί με την Ηλιάνα, εκείνος απάντησε: Σύντομα δεν ξέρω. Θα έκανα παιδί γενικά. Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι θα έκανα παιδί μαζί της»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες χωρισμού από τον Snik

Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να χωρίζουν. Ωστόσο και οι δυο τις διέψευσαν με τον πιο επικό τρόπο. Αρχικά, το μοντέλο έδωσε... ρεσιτάλ στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, έκανε έναρξη στο Pop Up με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι”. Μάλιστα, θέλησε κατευθείαν να αναφερθεί στο γεγονός, "αδειάζοντας" επίσης και το Πρωινό και συγκεκριμένα την δημοσιογράφο της εκπομπής που ανέφερε πως επικοινώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από την άλλη ο Snik αποφάσισε να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γιατί όπως φαίνεται, δεχόταν πολλά μηνύματα από φαν που τον ρωτήσαν αν είναι ελεύθερος.

Μάλιστα, πέρα από την ανάρτηση που έκανε, ο ράπερ απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα και σε live που έκανε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρισμός