Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Έλενα και Φένια Τσικιτίκου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες παίκτριες της Φάρμας

Θα τις δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης

Έλενα και Φένια Τσικιτίκου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες παίκτριες της Φάρμας
News 24.04.2021 13:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία νέα ανατροπή πρόκειται να συμβεί απόψε στη Φάρμα καθώς στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 θα μπουν οι δίδυμες αδερφές, Έλενα και Φένια Τσικιτίκου για να φέρουν τα πάνω κάτω!

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου και τη φημολογούμενη επιστροφή του, αναμένεται να δούμε και τα δύο κορίτσια να εντάσσονται στο δυναμικό της Φάρμας. Μάλιστα όπως είδαμε στο αποψινό trailer οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους θα τις καλωσορίσουν.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Έλενα και την Φένια Τσικιτίδου

  • Είναι επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες.
  • Έχουν τελειώσει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
  • Έχουν δική τους σχολή στη Νάουσα Ημαθίας.
  • Ταξιδεύουν αρκετά και κάνουν περιοδείες ως χορεύτριες.
  • Είναι 33 ετών.
  • O λογαριασμός τους στο Instagram είναι κοινός: Elena and Fenia Tsikitikou και έχει σχεδόν 37.000 ακολούθους.

Έλενα και Φένια Τσικιτίκου Φάρμα

Τι είδαμε χθες στη Φάρμα

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ (23/4) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα κλάματα των παικτών, στους δύο νέους υπηρέτες για αυτή την εβδομάδα και στον πιο δημοφιλή παίκτη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αναπολεί τις στιγμές του με τον Ιατρόπουλο

Βαρύ είναι το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλο, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να αναπολεί τις στιγμές του μαζί του.

Ο ηθοποιός ηττήθηκε στην μονομαχία με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και έτσι αποχώρηση από το ριάλιτι περιπέτειας, με τους παίκτες να δείχνουν φανερά την λύπη τους.

Το αποψινό επεισόδιο λοιπόν ξεκίνησε με τις αντιδράσεις και τα σχόλια του Στράτου Τζώρτζογλου και του Θανάση Πάτρα, με τους άντρες που ήταν πολύ κοντά με τον Μιχάλη, να εκφράζουν την απογοήτευση τους με το αποτέλεσμα.

Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου αναπολεί τις στιγμές του με τον Ιατρόπουλο

Ο Βασίλης Μαντζουράνης ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας

Ο νέος αρχηγός αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος για πρώτη φορά αναλαμβάνει αυτό το καθήκον.

Νωρίτερα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος άφησε ως πρώτο υποψήφιο για την αρχηγεία τον Θανάση Πάτρα, ενώ οι παίκτες ψήφισαν τον Βασίλη Μαντζουράνη.

Φάρμα ο Βασίλης Μαντζουράνης ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας

Οι δύο άντρες κλήθηκαν να μονομαχήσουν και τελικά αυτός που κατάφερε να νικήσει ήταν ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος ενθουσιάστηκε υπερβολικά πολύ που πρώτη φορά επιτέλους κέρδισε κάτι!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας για τρίτη συνεχόμενη φορά

Τον πιο δημοφιλή παίκτη αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αμέσως μετά την ανάδειξη του αρχηγού.

Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης διεκδίκησαν την αρχηγεία, με τον δεύτερο τελικά να καταφέρνει να νικά και να ορίζεται ως ο νέος αρχηγός.

Φάρμα ο στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες ποιον από αυτούς ψήφισε περισσότερο ο κόσμος, με το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να προκαλεί την απόλυτη ανατροπή.

Και αυτό γιατί για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας, με τον ίδιο να έχει ξανά ασυλία.

«Γίνομαι ο εύκολος στόχος»

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας η Μαρία Μιχαλοπούλου, καθώς για ακόμη μια φορά νιώθει ότι παραμερίζεται από τους συμπαίκτες της.

Μετά την ανάδειξη του Βασίλη Μαντζουράνη ως αρχηγό τη εβδομάδας, οι παίκτες ξύπνησαν και έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες τους δουλειές.

Μια από αυτές ήταν το άρμεγμα της αγελάδας, κάτι που ανέλαβαν η Ειρήνη Κολιδά και η Κάτια Δέδε. Μόλις όμως η Μαρία ξύπνησε και ήδη ότι έκαναν αυτή την δουλειά χωρίς την ίδια και αντί αυτού την άφησαν να κοιμάται, εκνευρίστηκε και ξέσπασε αμέσως σε κλάματα.

Στην κάμερα μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως επειδή μια φορά είχε αποκοιμηθεί και δέχτηκε άσχημα λόγια από τον επιστάτη, οι παίκτες το βρίσκουν ως αφορμή για να την βγάζουν συνεχώς ανεύθυνη.

Φάρμα ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία

Μαρία Μιχαλοπούλου και Τάσος Ξιαρχό οι υπηρέτες αυτής της εβδομάδας

Τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας στην Φάρμα όρισε ο Βασίλης Μαντζουράνης, καθώς αυτός αναδείχθηκε ο νέος αρχηγός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι, με σκοπό ο αρχηγός να ανακοινώσει τους δύο υπηρέτες αυτής της εβδομάδας.

Ο Βασίλης λοιπόν διάλεξε την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Τάσο Ξιαρχό, με τον δεύτερο ωστόσο να δείχνει έντονα την ενόχληση του.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου η πρώτη μονομάχος

Τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση είδαμε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο οποίος θα διαλέξει αύριο και τον μονομάχο του.

Ο Βασίλης Μαντζουράνης, ως αρχηγός της εβδομάδας, όρισε αρχικά ως υπηρέτες την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Τάσο Ξιαρχό, όπου έναν από τον οποίο θα όριζε και τον πρώτο μονομάχο.

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι, προκειμένου ο αρχηγός να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, ο πρώτος μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Φάρμα πρώτος μονομάχος

Τζώρτζογλου σε Ντούπη: «Μην δαγκώνεις την λαμαρίνα»

Έχει αποκαλυφθεί εδώ και μερικά επεισόδια το ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής στην Φάρμα, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να πετάει μια φοβερή ατάκα.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας έτεινε συνεχώς να πειράζει την όμορφη αεροσυνοδό την ώρα που έκαναν τις εργασίες για να κερδίσουν το έπαθλο της εβδομάδας.

Αυτά τα πειράγματα ωστόσο και τις σπόντες μεταξύ τους, τις παρατήρησε και ο Στράτος, ο οποίος τους διέκοψε και έσπευσε να πει στον Ντούπη: "Ποτέ δεν τα βάζουμε με γυναίκες. Ποιος είναι ο πιο δυνατός Θεός, η Αφροδίτη ή ο Δίας; Η Αφροδίτη τους έπαιζε μπάλα όλους. Μην δαγκώνεις την λαμαρίνα".

Φάρμα - Τζώρτζογλου σε Ντούπη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι

Φάρμα: Όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη συμμετείχε στα Καλλιστεία

Share