Γιώργος Λιάγκας: «Το θέμα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη κορόιδεψε τον κόσμο»

Το σχόλιο του παρουσιαστή με αφορμή το live της με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας: «Το θέμα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη κορόιδεψε τον κόσμο»

Το πρωί της Δευτέρας, η παρέα του Πρωινού σχολίασαν το χθεσινοβραδινό live της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη, με τον Γιώργο Λιάγκα στο μεταξύ να πετάει το καρφί του.

Οι δύο πολύ καλές φίλες και κουμπάρες συναντήθηκαν στο instagram και μέσα σε όλα τραγούδησαν αλλά αναφέρθηκε κιόλας στην νέα εκπομπής της παρουσιάστριας.

Το πρωινό έπαιξε μερικά αποσπάσματα από το live, με την Φαίη Σκορδά στο τέλος να ρωτά την ομάδα της γιατί δεν έστειλαν μια καλησπέρα στην Ελένη και την Νατάσα, με τους άνδρες να απαντούν με ειλικρίνεια ότι απλά δεν ήθελαν.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας, που μένει πάνω από το σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εγώ πήγαινα στο πάρκινγκ 8 η ώρα και είδα ότι πήγαιναν κάτι πίτσες… Είχε πολύ κόσμο στο σπίτι η Νατάσα Θεοδωρίδου, κίνηση πολλή…

Το θέμα είναι ότι η Μενεγάκη κορόιδεψε τον κόσμο γιατί έλεγε “έρχομαι – έρχομαι – έρχομαι” και σιγά μην πήγαινε από τα Μελίσσια στη Βούλα. Πώς τσιμπάτε όλοι ότι θα πήγαινε η Μενεγάκη στο σπίτι της Θεοδωρίδου, άλλη δουλειά δεν είχε”.

«Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας»

Με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό ο Μεγακλής Βιντιάδης σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος να φύγει από την πρωινή - μεσημεριανή ζώνη η παρουσιάστρια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας τους, έχει βρεθεί στο προσκήνιο και όχι άδικα. Ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε πως θα ήθελε να τη δει να αναλαμβάνει μία βραδινή εκπομπή, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε έντονα μαζί του καθώς οι βραδινές εκπομπές δεν φέρνουν τόσα έσοδα στο κανάλι όσο οι πρωινές.

«Γιατί σώνει και καλά να πρέπει να πάει η Ελένη βράδυ; Μια χαρά είναι το μεσημέρι, το πρωί που είναι… Γιατί πρέπει να της αλλάξουμε μια ζώνη που έχει πετύχει τόσο πολύ και τη θέλει ο κόσμος; Δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή η Ελένη ηλίθια είναι; Χαζή είναι η Ελένη που δε φεύγει τόσα χρόνια; Τα εμπορικά που έχει η πρωινή ή μεσημεριανή ζώνη δεν τα έχει η βραδινή ζώνη. Φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται να αλλάξει ζώνη σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ.