GNTM: Η Μαριάννα Παίνεση φωτογραφίζεται με εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει

Η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι φυσικά η πρωταγωνίστρια των φωτογραφιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Η Μαριάννα Παίνεση φωτογραφίζεται με εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει

Η Μαριάννα Παινέση, λίγο καιρό πριν γεννήσει και γίνει μανούλα για πρώτη φορά, φωτογραφήθηκε με εσώρουχα και φυσικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Την Μαριάννα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και ήταν σίγουρα μια κοπέλα που συζητήθηκε πολύ λόγω της εξωτικής της ομορφιάς της, και μάλιστα κατέκτησε και την δεύτερη θέση.

Η ίδια διανύει μια πανέμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Λίγο καιρό λοιπόν μετά τον γάμο της με τον γυμναστή Προκόπη Ζορμπά, θέλησε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα και να ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Στην λεζάντα των φωτογραφιών η Μαριάννα έγραψε: “Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες που απαθανατίζουν αυτήν την μοναδική και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύω και θα μου θυμίζουν για πάντα αυτό το γλυκό ταξίδι”.

GNTM η Μαριάννα Παίνεση φωτογραφίζεται λίγο πριν γεννήσει

GNTM η Μαριάννα Παίνεση φωτογραφίζεται με εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει

Στο μεταξύ, εκτός GNTM βρίσκεται η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Σαν «βόμβα» έσκασε η νέα ανακοίνωση του Star που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και το τέλος της από το GNTM μιας και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing with the Stars.

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ενδέχεται να μην δούμε το μοντέλο - παρουσιάστρια στον νέο κύκλο του ριάλιτι και φαίνεται πως οι πληροφορίες της ήταν απολύτως σωστές.

Η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει στην παρουσίαση του Shopping Star, ωστόσο δεν θα την βλέπουμε από εδώ και στο εξής στο GNTM!

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Βίκυ Καγιά GNTM