MasterChef 5 - Λία: "Δεν θα έδινα άλλη ευκαιρία στην Μαρίνα! Να χαίρεται τα παιδάκια της αλλά.."

Απίστευτη η έκφραση στο πρόσωπό της όταν την ρώτησε για την συμπαίκτριά της η Κατερίνα Καραβάτου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 - Λία:

Το πρωί της Μεγάλη Τρίτης η Λία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό των Κου Κου μετά την χθεσινή της αποχώρηση από το MasterChef κι αφού αποκάλυψε τι συνέβη και θόλωσε και τα παράτησε όλα στην δοκιμασία μίλησε και για τους συμπαίκτες της.

Μια από αυτές ήταν η Μαρίνα.

Οι δηλώσεις της Λίας για την Μαρίνα

"Η Μαρίνα ήρθε καταρχήν στο δωμάτιό μου, εκεί που ήταν και πριν, αλλά αναγκαστικά το πρωί θα ανέβαινα στο μπάνιο να ετοιμαστώ, θα ήταν δίπλα, θα μου μιλούσε και προφανώς θα της μιλούσα κι εγώ και έχει κι ένα πολύ ωραίο χιούμορ η Μαρίνα αλλά ως εκεί. Εγώ είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα τσακωθώ, δεν θα εκδικηθώ αλλά δεν έχει τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες και λέω τρίτες γιατί την δεύτερη την έχει πάρει αλλά δεν την έχει αξιοποιήσει.

Για μένα να είναι καλά, να χαίρεται τα παιδάκια της, την οικογένειά της, να έχει κάθε επιτυχία να τα πάει καλά στον διαγωνισμό αλλά δεν θα έκανα παρέα έξω ενώ τον Παύλο τον περιμένω να βγει έξω να πάμε και για καφέ.

Αν είναι μια σχέση που θέλω να σώσω θα κάτσω να συζητήσω να δω τι πήγε λάθος να το φτιάξουμε αλλά αν είναι μια σχέση που δεν με ενδιαφέρει δεν... Εγώ της το είπα αυτό και της είπα δεν θέλω, η γνώμη μου είναι αυτή δεν αλλάζει.", είπε μεταξύ άλλων!

Το όνομα του νικητή του φετινού MasterChef

Το MasterChef 5 σιγά σιγά φτάνει στην τελική ευθεία για τον τελικό και οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα τα δίνουν όλα για όλα για τα φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο του Έλληνα master chef.

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef 5  spoiler Μαργαρίτα νικήτρια