Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

«Το σκεφτόμουν δυο εβδομάδες πριν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Το πρωί της Τρίτης, η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Φάρμα.

Η όμορφη γυμνάστρια, αφού αναφέρθηκε στο ειδύλλιο μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής, δήλωσε πως ο κύριος λόγος που έφυγε, ήταν η κόρη της.

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Κολιδά για την Φάρμα

«Είναι μέσα πρόγραμμα κάποια πράγματα, όσο περνάνε τα χρόνια να αλλάζουν. Δεν νιώθω ότι έχω λόγο κάποιο λόγο να φανώ παραπάνω. Δεν μου αρέσει να βγάζω έξω την εμφάνισή μου. Νομίζω σε έναν άνθρωπο μετράει πιο πολύ ο χαρακτήρας και η ψυχή.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να βγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα. Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο, αλλά εις γνώση μου έφυγα.

Σκέφτομαι με το συναίσθημα και είχα φτάσει στο τέλμα μου. Εν μέρει το ήξερα ότι θα λείψει. Δεν ένιωθα ότι θέλω παραπάνω, ξεκίνησα να μην περνάω καλά. Το σκεφτόμουν δυο εβδομάδες πριν.».

Αλλάζουν οι μέρες προβολής τη Μ. Εβδομάδα

Μετά τις αλλαγές στο Survivor 4, έρχονται αλλαγές και στις ημέρες προβολής της Φάρμας για τη Μ. Εβδομάδα, μιας και το πρόγραμμα του σταθμού έχει προσαρμοστεί κατάλληλα στις ιδιαίτερες αυτές μέρες.

Κανονικά, το νέο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο μας συγκλόνισε με τις εξελίξεις του στο προηγούμενο επεισόδιο αφού είδαμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, μία επιστροφή και δύο νέους παίκτες, προβάλλεται κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο στις 9.

Την εβδομάδα αυτή θα γίνει μία μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έτσι αντί για Μ. Παρασκευή που ήταν αρχικά να προβληθεί η Φάρμα, θα προβληθεί το Μ. Σάββατο στις 21.10 καθώς και την Κυριακή του Πάσχα στις 20.00.

Φάρμα ημέρες προβολής