Άγριες Μέλισσες - Ορνέλα Λούτη: «Ήμουν παρούσα στη συνάντηση Βίσση-Βανδή»

«Η συνεύρεση ήταν τέλεια, είναι υπέροχες!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες - Ορνέλα Λούτη: «Ήμουν παρούσα στη συνάντηση Βίσση-Βανδή»

Το πρωί της Τρίτης, η Ορνέλα Λούτη, η ιερόδουλη Λέτα από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και στον Ισίδωρο Φίκαρη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 -δείτε εδώ ένα τρομερό spoiler- ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη συνάντηση ΒίσσηΒανδή στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Άγριες Μέλισσες - Ορνέλα Λούτη

Οι δηλώσεις της Ορνέλας Λούτη

Αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της στο Διαφάνι, η ίδια δήλωσε: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει παρακάτω, μόνο οι σεναριογράφοι το ξέρουν. Η Λέτα γοητεύεται πολύ από τον Προκόπη και θέλει να αλλάξει τη ζωή της. Χθες περπατούσα στον δρόμο και με ρώτησαν “Τι θα γίνει βρε κοπέλα μου, θα τον πάρεις τον Προκόπη;”».

Μίλησε επίσης και για τη σύγκρισή της με την Κορίνα από τα Εγκλήματα: «Με λένε η Κορίνα του Διαφανίου, η Κορίνα του ’60. Και όχι τίποτα άλλο, η Μαρία Καβογιάννη είναι πολύ φίλη μου, συνεργαζόμαστε και στο Τρίτο Στεφάνι».

Για τη συνάντηση Βίσση – Βανδή στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη η Ορνέλα Λούτη αποκάλυψε: «Παίζει πολύ καλή μπιρίμπα. Αλλά τώρα έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που μας το έχει φέρει η Άννα Βίσση και λέγεται κανάστα. Και παίζουμε όλοι! Και ναι έρχεται και η Δέσποινα Βανδή! Έχουν παίξει και μαζί! Εγώ ήμουν παρούσα και έβλεπα. Η συνεύρεση ήταν τέλεια, είναι υπέροχες. Ήταν θαύμα αυτό που έγινε πέρσι. Και νομίζω ότι θα ξανασυμβεί».

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη τους συνεργασία

Η πρώτη επίσημη συνεργασία της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μόλις κυκλοφόρησε και οι δύο τραγουδίστριες μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε από εκείνες μελλοντικά.

Πάνε σχεδόν δύο μήνες από τότε που οι δύο δημοφιλείς και καταξιωμένες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή του J2US, μια στιγμή που αναμφίβολα χαρακτηρίζεται ως ιστορική.

Έκτοτε οι δύο γυναίκες έχουν εκφράσει πολλές φορές την αμοιβαία αγάπη τους, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία, καθώς η συνάντηση τους ηχογραφήθηκε ως μία live "δισκογραφική" κυκλοφορία.

Με άλλα λόγια, το ηχητικό κομμάτι της συνάντησης των δύο σταρ είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Spotify ως Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή Duets από την Panik Records.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή η πρώτη τους κοινή συνεργασία