Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει, σκοτώνει τον Μελέτη

Χαμός με τις φήμες που κυκλοφορούν για τους θανάτους που θα δούμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει, σκοτώνει τον Μελέτη

Από την ημέρα που βγήκε η είδηση πως μέχρι το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, 5 πρωταγωνιστές θα πεθάνουν και δεν θα συνεχίσουν στο νέο κύκλο, επικρατεί αναστάτωση. Ήδη σύμφωνα με φήμες, έχουν βγει τα ονόματα που θα πεθάνουν στα επόμενα επεισόδια και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και του Μελέτη.

Αυτοί οι πρωταγωνιστές πεθαίνουν στις Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με spoiler και φήμες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso χάνουν τη ζωή τους οι: Μιλτιάδης Σεβαστός, Εισαγγελέας Γραμματικός, Ανέτ Ρουσώ, Μάνος Βόσκαρης αλλά και ο Μελέτης.

Όσον αφορά τον Αλέξη Γραμματικό, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Άγριες Μέλισσες θάνατοι

Από την άλλη, ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι λοιπόν, θέλουν να τον λυτρώσουν κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά.

Μάλιστα, φήμες και spoilers θέλουν τον Μιλτιάδη πριν μπει στο ψυχιατρείο να σκοτώνει τον Μελέτη μετά την αποκάλυψη που του έκανε. Νεκρή πέφτει και η Ανέτ από ανακοπή καρδιάς, καθώς δεν αντέχει βλέποντας τον γιο της νεκρό και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο.

Επίσης, Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα αυτοκτονήσει!

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το παραπάνω spoiler δεν είναι επιβεβαιωμένο. Σας μεταφέρουμε απλώς τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με κάθε επιφύλαξη!

Εκτός ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες την Μεγάλη Εβδομάδα

Εκτός ΑΝΤ1 θα βρίσκεται τη Μεγάλη Εβδομάδα η επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Το επόμενο και νέο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στις 22:00.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη θέση τους θα πάρει ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Σήμερα, στις 22:45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή», με τη Ρούνι Μάρα σε μια μοναδική ερμηνεία στον ομώνυμο ρόλο.

Άγριες Μέλισσες μισθοί

Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 και το Μεγάλο Σάββατο στις 23:00, έρχεται στις οθόνες μας το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό. Από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 23:00, θα προβάλλεται η μίνι σειρά «Η Βίβλος».

Τι και αν μια εβδομάδα ωστόσο η σειρά βρεθεί εκτός ΑΝΤ1, οι μισθοί των πρωταγωνιστών παραμένουν οι ίδιοι και είναι υψηλοί.