Γενέθλια για την Νικολέττα Ράλλη

Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε με την κορούλα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Νικολέττα Ράλλη

Τα γενέθλια της γιόρτασε στις 25 Απριλίου η Νικολέττα Ράλλη, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ένα περιστατικό παρενόχλησης που είχε βιώσει, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κορούλα της στο σκάφος, με αφορμή την ξεχωριστή αυτή μέρα των γενεθλίων της.

Η φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη για τα γενέθλια της

"Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ για τις τόσο γλυκές ευχές σας❤️ Η αλήθεια είναι οτι στα τελευταία δυο καραντινάτα γενέθλια μου, εχω μείνει δυο χρόνια πίσω ηλικιακά, αλλά αρκετές στιγμές μπροστά με τις εμπειρίες που αναγκαστικά όλοι έχουμε ζήσει...Στα καλύτερα που θα έρθουν❤️" έγραψε στην ανάρτησή της.

 Γενέθλια για την Νικολέττα Ράλλη

Αποκαλύπτει για δεύτερο παιδί - "Για κανένα λόγο..."

Η Νικολέττα Ράλλη ζει και χαίρεται τα πρώτα χρόνια του παιδιού της και απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τρόπο που δεν περιμέναμε.

Σε μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η παρουσιάστρια δέχτηκε μια ερώτηση που της έκανε μια ακόλουθος της για τον αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

Η Νικολέττα αποκάλυψε πως την ρωτάνε συχνά για αυτό και έδωσε την εξής απάντηση: «Πάρα πολλές ερωτήσεις για δεύτερο παιδί… Καταρχάς τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, είπα ποτέ και για κανέναν λόγο!!! Τώρα δεν ξέρω, αλλά ούτε είναι και κάτι που σκέφτομαι… Είναι πάρα πολύ νωρίς κορίτσια μου γλυκά και για δεύτερο παιδί και για τέτοιες ερωτήσεις…». Δείτε ακόμα την όμορφη μαμά να ποζάρει στο κρεβάτι μαζί με την κορούλα της!