Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ποια είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Η πανέμορφη makeup artist που έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ποια είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι με τα 18 χρόνια διαφοράς πρόκειται μάλιστα να ανεβεί τα σκαλιά του Δημαρχείου λίαν συντόμως, μιας και η αναγγελία του γάμου τους έχει κιόλας δημοσιευτεί στις εφημερίδες.

Η αγαπημένη του Κώστα Σόμμερ είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε δει ποτέ και λοι δίνουν συγχαρητήρια στον Κώστα Σόμμερ για την επιλογή που έκανε.

Η Κρητικιά καλλονή μπορεί να μην βρίσκεται αρκετό καιρό στην επικαιρότητα όμως ξέρει πολύ καλά πως να μαγνητίζει τους πάντες, μιας και τα μάτια και το καλλίγραμμο κορμί της δεν περνούν απαρατήρητα.

Οι κοινές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού κάνουν το γύρο του διαδικτύου και όλοι κάνουν λόγο για το πόσο όμορφα δένουν μαζί! Οι δυο τους μπορεί να πέρασαν κάποιες δυσκολίες, καθώς η Βαλεντίνη απέβαλλε, όμως με πίστη και επιμονή τα κατάφεραν και σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τον καρπό του μεγάλου έρωτα τους. Ποια είναι όμως η Βαλεντίνη Παπαδάκη και που την έχουμε ξανά δει;

Βαλεντίνη Παπαδάκη σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Αυτή είναι η καλλονή εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1993 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Καταλάγαρι του Ηρακλείου Κρήτης. Επί οκτώ χρόνια έκανε μαθήματα χορού latin, ενώ έχει πτυχίο υπολογιστών και αγγλικών. Τα τελευταία χρόνια είναι makeup arist.

Παρθενική Εμφάνιση: Στα καλλιστεία του 2010 για την ανάδειξη Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ. Μπορεί να μην πήρε τον τίτλο της Μις Γιανγκ που «μάρκαρε» δυνατά, αλλά ξεχώρισε με την εντυπωσιακή παρουσία της.
Φιλοδοξίες: Να διαπρέψει στο μόντελινγκ.

Στιγμή αδυναμίας: Δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση για βραδινή έξοδο από καλούς της φίλους. Οσο κουρασμένη κι αν είναι, αποκλείεται να τους πει «όχι».

Κολλημένη με… το τένις, στο οποίο είναι εξπέρ. Επίσης, έχει ασχοληθεί -κι έχει επίσης κόλλημα- με το βόλεϊ και την κολύμβηση.

Συχνάζει: Συνήθως προτιμά το κέντρο της Αθήνας, αλλά όταν θέλει να ξεφύγει από την πολύβουη πρωτεύουσα -όπως τώρα το καλοκαίρι- προτιμά το Λαύριο, που σαφώς είναι πιο χαλαρό. Αλλωστε, από εκεί έχει εύκολη πρόσβαση στα νησιά του Αιγαίου. Παίρνει το δελφίνι για Τζια και that’s it!

Βαλεντίνη Παπαδάκη εγκυμονούσα σύντροφος του Σόμμερ

Βαλεντίνη Παπαδάκη η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ