Αλίκη Κατσαβού: Συγκίνησε με τις φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά με τον μικρό Φοίβο

Οι ξεχωριστές αναμνήσεις για τις γιορτινές μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Συγκίνησε με τις φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά με τον μικρό Φοίβο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να κάνει μερικές πολύ τρυφερές αναρτήσεις, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον γιο της και τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά, με αφορμή τις ιερές αυτές μέρες.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν ξεχνά ποτέ τον αγαπημένο της σύζυγο και ειδικά αυτές τις μέρες που τις χαρακτηρίζει η οικογενειακή θαλπωρή, θέλησε να τον τιμήσει με μερικές παλιές φωτογραφίες που βρήκε.

Πρωταγωνιστής σε αυτές, πέρα φυσικά από τον Κώστα Βουτσά, είναι και ο γιος τους, Φοίβος, ο οποίος μεγαλώνει και θαυμάζει τον μπαμπά του.

Οι αναρτήσεις της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς γιος

«Η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα»

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα πνευματικά δικαιώματα του ηθοποιού, αλλά και για την Αλίκη Κατσαβού με την οποία ο πατέρας της απέκτησε ένα γιο τον Φοίβο.

«Τα πνευματικά δικαιώματα δεν τα έχουμε λύσει ακόμα. Στην Ελλάδα τη σύνταξη δεν την παίρνεις αμέσως άρα εκ των πραγμάτων πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταφέρει να πάρει τη σύνταξη, επίσης δεν της είχε αφήσει καμία περιουσία τεράστια από πίσω και αυτό αποδεικνύει ότι η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα.

Επίσης, κάποια στιγμή έκανα αναφορά για τα έργα τέχνης μετά τον θάνατο του πατέρα μου και αμέσως όλοι βγήκαν να πουν “η Αλίκη”. Καμία σχέση. Δεν υπήρχε περίπτωση αν αυτά τα πράγματα ήταν στα χέρια της Αλίκης να έκανε κάτι τέτοιο. Έχει αποδείξει η Αλίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι σεβόταν τον πατέρα μου σαν προσωπικότητα και ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε πάρα πολύ.

Ούτε ζούσαν μέσα στα πλούτη, ούτε την έκανε πρωταγωνίστρια στο Broadway και η Αλίκη είχε δύο θιάσους πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον μπαμπά», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.