Σάντρα Βουτσά: Μας ευχήθηκε για το Πάσχα με μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά

Τα συγκινητικά λόγια της κόρης του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάντρα Βουτσά: Μας ευχήθηκε για το Πάσχα με μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά

Με μια φωτογραφία του αείμνηστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά θέλησε να μας ευχηθεί η κόρη του, Σάντρα, για το φετινό Πάσχα.

Η ίδια, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε μια μεγάλη κόντρα με την δεύτερο σύζυγο του πατέρα της, Θεανώ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του.

Η ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά

«Χριστός Ανέστη!!!Κ μακάρι το φως, το Άγιο Φως,να φέρει Χαρά, να φέρει Αγάπη, να φέρει Χαμόγελα, να φέρει Λάμψη στις ζωές όλων!!!Κ μην ξεχνάτε, βρε παιδιά, υπαρχουν πολλά πλάσματα γύρω μας που χρειάζονται στοργή, φροντίδα κ πάνω απ’ ολα Αγάπη(...όχι μόνον οι άνθρωποι!). Δώστε με ανοικτές αγκαλιές...αυτό δίνει μεγάλη χαρά κ ικανοποίηση!!!!❤️⭐️❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????????❤️????????

easter#veganeaster#greekeaster#may#flowers???? #loveallflowers#lovenature???? #loveyourself #smile#lauqh#liqhtinourlives#realmendonthurtanimals #respectallcreatures#respectallanimals???????????????????????????????????????????????? #respectearth#loveallanimalsequally #bepossitive#lovepeople#thinkaboutthefuture #lovemydad#loveyoutothe????and????», έγραψε στη λεζάντα.

Σάντρα Βουτσά Μας ευχήθηκε για το Πάσχα με μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά

«Η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα»

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα πνευματικά δικαιώματα του ηθοποιού, αλλά και για την Αλίκη Κατσαβού με την οποία ο πατέρας της απέκτησε ένα γιο τον Φοίβο.

«Τα πνευματικά δικαιώματα δεν τα έχουμε λύσει ακόμα. Στην Ελλάδα τη σύνταξη δεν την παίρνεις αμέσως άρα εκ των πραγμάτων πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταφέρει να πάρει τη σύνταξη, επίσης δεν της είχε αφήσει καμία περιουσία τεράστια από πίσω και αυτό αποδεικνύει ότι η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα.

Επίσης, κάποια στιγμή έκανα αναφορά για τα έργα τέχνης μετά τον θάνατο του πατέρα μου και αμέσως όλοι βγήκαν να πουν “η Αλίκη”. Καμία σχέση. Δεν υπήρχε περίπτωση αν αυτά τα πράγματα ήταν στα χέρια της Αλίκης να έκανε κάτι τέτοιο. Έχει αποδείξει η Αλίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι σεβόταν τον πατέρα μου σαν προσωπικότητα και ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε πάρα πολύ.

Ούτε ζούσαν μέσα στα πλούτη, ούτε την έκανε πρωταγωνίστρια στο Broadway και η Αλίκη είχε δύο θιάσους πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον μπαμπά», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.