Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή φωτογραφία του Φίλιππου Τσαγκρίδη που δημοσίευσε

Τρελά ερωτευμένη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή φωτογραφία του Φίλιππου Τσαγκρίδη που δημοσίευσε

Με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου. Το ζευγάρι γιόρτασε την Πρωτομαγιά τα γενέθλια της παρουσιάστριας, ενώ την Κυριακή την πέρασαν γευματίζοντας μαζί με τους φίλους τους.

Καινούργιου και Τσαγκρίδης, είναι μαζί δύο χρόνια και φουλ ερωτευμένοι. Μάλιστα, η παρουσιάστρια πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από ξέγνοιαστες στιγμές τους.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου, ανέλαβε χρέη φωτογράφου και απαθανάτισε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μαζί με το σκυλάκι τους. Στη συνέχεια τη φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ της.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφία Φίλιππος Τσαγκρίδης

Να σημειώσουμε επίσης, πως η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας για την σχέση τους αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη δική της σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.