Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα η Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Πέτρα» οι κοιλιακοί της

Φοβερό σώμα στα 57 της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα η Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Πέτρα» οι κοιλιακοί της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέβασε μία φωτογραφία από το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και μας έδειξε το γυμνασμένο σώμα της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό που έκανε αυτές τις μέρες και έτσι επισκέφθηκε την παραλία. Πριν από λίγο καιρό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε αποκαλύψει πως της έγινε πρόταση για μία εκπομπή αλλά δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου από την παραλία

«Κι όμως, μια χαρά η θερμοκρασία του νερού! Το πρώτο μου φέτος… Άντε και του χρόνου με υγεία!» έγραψε στη λεζάντα η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και...»

H Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μεταξύ των άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εκπομπή Πάμε Πακέτο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μίλησε για το τέλος της εκπομπής της, ανέφερε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για την πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει εκείνη το Πάμε Πακέτο.

Βίκυ Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Βίκυ δεν πρόκειται να την κάνω μην ακούς τίποτα”, και να την έκανες δε θα έλεγα τίποτα, μακάρι να συνεχιστεί και να βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά το κορίτσι είχε την εντιμότητα και ευγένεια να με πάρει και να μου κάνει αυτή τη δήλωση».

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον λόγο και είπε: «Δε θα την έκανα ποτέ αυτή την εκπομπή, δε μου την πρότειναν ποτέ, αλλά και να μου το προτείνανε δε θα την έκανα γιατί το Πάμε Πακέτο είναι η Βίικυ Χατζηβασιλείου, ο κόσμος ξέρει τα πάντα και καταλαβαίνει».