Γι΄αυτό το λόγο συναντήθηκαν η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Η εξέλιξη θα συγκλονίσει τους φανς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γι΄αυτό το λόγο συναντήθηκαν η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Λίγους μήνες μετά την τηλεοπτική συνάντησή τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν ξανά και απέδειξαν πως έχουν καταλήξει να είναι φίλες! Οι δυο τους συναντήθηκαν για καφέ μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο και γέμισαν το Instagram με κοινές τους φωτογραφίες.

Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, θέλησε να αποκαλύψει τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια από τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες.

Το κοινό επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση

«Του χρόνου, θα έχουμε κοινή εμφάνιση και όχι τηλεοπτική, αλλά Live συνάντηση Βίσση - Βανδή πάνω στην πίστα. Και για να μην παρεξηγηθώ, θα έχουμε συνάντηση της Δέσποινας και της Άννας, ή αλλιώς της Άννας και της Δέσποινας. Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε το ραντεβού τους με τον Γιώργο Αρσενάκο. Είναι συμφωνημένο πλέον και το μαγαζί το οποίο θα εμφανίζονται θα το μάθουμε σύντομα», αποκάλυψε.

Και στη συνέχεια τόνισε...

«Οι δύο κυρίες για πρώτη φορά θα συνεργαστούν στην ίδια πίστα, γίνονται ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα για το πρόγραμμα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Θα δούμε και ντουέτα, όχι μόνο ένα ντουέτο».

«Με την Άννα Βίσση θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής»

Η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gala, αποκάλυψε πως με την Άννα Βίσση έχουν σκοπό να βρεθούν επί σκηνής μαζί.

Νομίζω ότι η συνάντηση σας με την Άννα ήταν το μόνο θετικό κομμάτι αυτής της περιόδου στην ελληνική σόουμπιζ. Τελείωσε μια κόντρα 25 χρόνων. Δείχνατε πολύ αγαπημένες στη σκηνή.

Μα ήμασταν. Και να φανταστείς ότι όλο αυτό έγινε αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί.

Και ποιο το συμπέρασμα;

Νιώσαμε και οι δυο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα.

Άκουσα ότι παίξατε μπιρίμπα στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Ναι! Μάλιστα ήμασταν ομάδα εγώ και η Άννα, δεν παίξαμε αντίπαλες και χάσαμε πανηγυρικά από την Μαρία και τον Παναγιώτη Τσεβά. Η ήττα μας ήταν συντριπτική και ευχήθηκα στα μουσικά πράγματα να μη συμβεί το ίδιο!

Κάτι που είπατε μεταξύ σας και μπορείς να το αποκαλύψεις;

Είπαμε πως, όταν κάποια στιγμή βγούμε από αυτό που ζούμε με τον Covid, ελπίζω σύντομα, θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής. Γιατί, αυτό που έγινε στο J2US ήταν στο πλαίσιο μόλις δύο προβών που κράτησαν μόνο μισή ώρα.

άννα βίσση δέσποινα βανδή συνεργασία