Κρατερός Κατσούλης: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τους Κου Κου

«Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας νέος, σχεδόν, αρχίζει ή συνεχίζεται...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τους Κου Κου

Το πρωί της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης στην διάρκεια της Φωλιάς των Κου Κου, - η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων-, ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν το φινάλε αρκετά συγκινημένος αποκάλυψε πως φεύγει άμεσα από την πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα, η χθεσινή ήταν η τελευταία του.

Μετά τα συγκινητικά λόγια του, η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας μετά από εφτά χρόνια.

Μετά την ανακοίνωση του τα "αντίο" συναδέλφων του ήταν πολλά, ενώ η Ναταλία Γερμανού έμαθε on air καλεσμένη στο Πρωινό την είδηση και σοκαρίστηκε.

Η ανάρτηση του Κατσούλη μετά την αποχώρηση από τους Κου Κου

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Κρατερός Κατσούλης, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο ευχαριστώντας όλους για τα λόγια αγάπης που του έστειλαν, λέγοντας «Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, με κάθε τρόπο».

Ενώ, στη λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε: «Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας νέος, σχεδόν, αρχίζει ή συνεχίζεται...! Ευγνώμων για όλα. Και πριν από όλα και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε.

Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια, ένα χαμόγελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως. Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί. Καλή αντάμωση».

Επίσης, να σημειώσουμε πως οι αγαπημένοι συνεργάτες του Κρατερού Κατσούλη, θέλησαν να του πουν το δικό τους «αντίο» μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Τα λόγια όλων συγκινούν.