GNTM: Όλη η αλήθεια για την αντικατάσταση της Καγιά από την Αραβανή

«Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έγινε κάστινγκ σε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Όλη η αλήθεια για την αντικατάσταση της Καγιά από την Αραβανή

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Ευαγγελία Αραβανή να είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο GNTM, μετά την αποχώρηση της δεύτερης για να παρουσιάσει το Dancing with the Stars.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου. H δημοσιογράφος ανέφερε πως η παραγωγή του ριάλιτι θέλει ένα πρόσωπο “άκαφτο” που να μην έχει προηγούμενη εμπειρία στην τηλεόραση.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έγινε κάστινγκ σε άγνωστα πρόσωπα και, μάλιστα, είχαν προσεγγίσει μία δική μου φίλη που ζει στο εξωτερικό και διαπρέπει στον χώρο του styling, με παγκόσμιους τίτλους».

«Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM το οποίο κι έχω πονέσει πάρα πολύ»

Το πρωί της Τετάρτης, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την είδηση πως αποχωρεί από το GNTM.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο STAR, καθώς πρόκειται να παρουσιάσει το Dancing With The Stars, με την ίδια να ξεκαθαρίζει τα πάντα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ανυπομονώ πολύ για το νέο μου πόστο, για τους χορούς και για να δω κυρίως τους διαγωνιζόμενους. Δεν ξέρω τίποτα για την κριτική επιτροπή, ούτε καν πόσοι θα είναι σε αριθμό οι κριτές. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή μιας άλλης εποχής. Έχουμε στην ομάδα μας τη Φένια την Βαρδάνη η οποία και δημιούργησε το Dancing With The Stars, είναι μισή Αγγλίδα και μισή Ελληνίδα. Θα είναι στην ομάδα μας.

Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM το οποίο κι έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι΄αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να... αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star γιατί με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο πρώτα και όχι σαν προϊόν που πρέπει απλά να εκτελεί την δουλειά του.

Ό,τι και να χρειαστούν εδώ θα είμαι και θα τους στηρίζω. Είναι πολύ πιθανό να κάνω μια guest εμφάνιση στο GNTM. Για τον δικό μου ρόλο θεωρώ ότι υπάρχουν κοπέλες πολύ ικανές, το κανάλι ακόμα βλέπει άτομα, κάνει συνεντεύξεις και δοκιμαστικά. Τους εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Εγώ πάντα κάνω προτάσεις και τους έχω δώσει ονόματα, αλλά πάντα αποφασίζει το κανάλι».