Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Σόμμερ: Ταξίδι στη Ρουμανία με την εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη

Χαρούμενες στιγμές για το αγαπημένο ζευγάρι

Κώστας Σόμμερ: Ταξίδι στη Ρουμανία με την εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη
News 07.05.2021 18:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη πήγαν για ταξίδι στην Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι, λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί σε λίγο καιρό, ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους στη Ρουμανία κα απόλαυσαν τα όμορφα μέρη της χώρας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπο από το ταξίδι τους, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Βαλεντίνης.

Κώστας Σόμμερ Ταξίδι στη Ρουμανία με την εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, μετά την δύσκολη στιγμή της αποβολής της συντρόφου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την αποβολή, εξομολογήθηκε: «Έμαθα πως πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτή την περιπέτεια, κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε μας είπε “Α και εμείς…”. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ποια είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Η ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη για το γάμο της με τον Κώστα Σόμμερ

Share