Mike για Έλενα Τσαγκρινού: «Αγχώθηκε με τα ατυχήματα που της έτυχαν, της ήρθε να βάλει τα κλάματα»

Η αναφορά του συντρόφου της για τις ατυχίες που αντιμετώπισε στη πρώτη πρόβα στη Eurovision

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mike για Έλενα Τσαγκρινού: «Αγχώθηκε με τα ατυχήματα που της έτυχαν, της ήρθε να βάλει τα κλάματα»

Ο Mike μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στη πρώτη πρόβα που πραγματοποιήσε η αγαπημένη του, Έλενα Τσαγκρινού, στη Eurovision.

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μετά την πρόβα επικοινώνησε με την ίδια, η οποία αντιμετώπισε πάνω στη σκηνή μερικά ατυχήματα.

Οι δηλώσεις του Mike

“Την χορογραφία την έχω δει, είναι πάρα πολύ ωραίο όλο το act που θα δείτε. Μιλήσαμε με την Έλενα μετά την πρόβα της. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκε με τα ατυχήματα που της έτυχαν. Της ήρθε να βάλει τα κλάματα αλλά εντάξει δεν είναι κάτι που δε μπορεί να αντιμετωπίσει, έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολα πράγματα.

Όσο αυστηρά και να την κρίνω αυτό το κορίτσι είναι υπέροχο, η φωνή της είναι φανταστική. Για το μόνο που δεν αγχώνομαι για την Έλενα είναι η φωνή της, ότι και να γίνει ξέρω ότι θα το σκίσει το κομμάτι.

Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε αλλά η φωνή της θα μείνει εκεί. Δεν έχει τόσο άγχος, δε φοβάται, περισσότερο ανυπομονησία έχει… Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει εύκολα καριέρα εξωτερικού, έχει και την προφορά. Κάνει πάρα πολλές ώρες πρόβα και στο σπίτι, αλλά δε το λέει… Δε ξέρω πως τα κάνει όλα αυτά”.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού πριν την αναχώρηση για τη Eurovision

Το πρωί του Σαββάτου, η Έλενα Τσαγκρινού αναχώρησε για Ολλανδία μιας και σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα ο διαγωνισμός της Eurovision. Πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ωστόσο, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί θεωρώ ότι με το άγχος δεν κερδίζουμε κάτι, οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη, είμαι προετοιμασμένη φουλ και πιστεύω ότι θα πάνε όλα σούπερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί η ομάδα μου έχει κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και με πλαισιώνει.

Η Ελένη Φουρέιρα μου έχει δώσει την καλύτερη συμβουλή, να το διασκεδάσω, να είμαι ο εαυτός μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Το αγόρι μου θέλει να με δει με την πρωτιά, με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού πρόσθεσε επίσης: «Είναι ένας διαγωνισμός αρκετά απαιτητικός. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πλέον όλα όσα συζητήθηκαν για το El Diablo. Με στεναχώρησε, αλλά πέρασε αυτή η φάση, είμαι μια χαρά και δεν δίνω σημασία. Θέλω να πάει πολύ και η Στεφανία. Προφανώς και περιμένω το 12άρι από την Ελλάδα».