Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χριστίνα Σαμπανίκου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τους μάρτυρες κατά των γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Η λέξη ξεφτίλα είναι λίγη...»

Χριστίνα Σαμπανίκου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τους μάρτυρες κατά των γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη
News 14.05.2021 17:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Σαμπανίκου θέλησε να ξεσπάσει για τους μάρτυρες που υπάρχουν για να καταθέσουν κατά των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός ήταν μία από τις γυναίκες που μοιράστηκαν τη δική τους ιστορία στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo και έτσι δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σαμπανίκου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Η λέξη "ξεφτίλα" είναι πολύ λίγη για να περιγράψει ανθρώπους που θα καταθέσουν κατά των γυναικών που κατηγορούν τον Π. Φιλιππίδη. Είμαστε μαζί τους, είμαστε δίπλα τους απέναντι στον κατηγορούμενο για βιασμό και απόπειρες βιασμου», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σαμπανίκου.

«Είναι κρίμα και πάρα πολύ μεγάλη ντροπή»

Το πρωί της Πέμπτης, η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή T-Live και αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός διώκεται ποινικά για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ έχουν προκύψει και 7 μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ του, μια εκ των οποίων η σύζυγος του.

Η Χρύσα Ρώπα είπε από την πλευρά της: «Είναι πάρα πολύ κρίμα, αλλά είναι και πάρα πολύ ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά. Ναι, είχαμε συνεργαστεί. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Δεν μπορούσα και τα δύο. Μ’ αυτά τα πρόσωπα, μ’ αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει πολύ, παρασάγγας απέχει η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου».

Για τον ηθοποιό μίλησε και η Άννα Παντζέλη η οποία τόνισε τα εξής:

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει γιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους.

Δεν είχα ακούσει τίποτα. Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν».

Χρύσα Ρώπα για Φιλιππίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Ζούσε ανάμεσα μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια»

Share