Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάνος Μεταξόπουλος: «Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου»

Όλα όσα ανέφερε για σπουδαστές και κριτές του House of Fame

Πάνος Μεταξόπουλος: «Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου»
News 15.05.2021 19:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τον Πάνο Μεταξόπουλο, τον διευθυντή του House of Fame.

Ο ίδιος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στην μουσική Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή και στα αιχμηρά σχόλια του Φοίβου.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μεταξόπουλου για το House of Fame

«Δεν είναι αυστηρή η κριτική επιτροπή. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικό ή δημιουργικό είναι απόλυτα σωστοί. Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου. Τα λέει παράξενα και σταράτα αν δεν το ξέρεις στην αρχή σε ξενίζει. Λίγο εκεί είχα φοβηθεί. Χάρηκα που είναι στην κριτική επιτροπή και είναι ψείρας».

Αναφορικά με την ανικανοποιητική πορεία των σπουδαστών, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα δημιουργείται από τη στιγμή που πάνε στο πλατό και ακούς τη φωνή σου επί δέκα και τη μουσική επί εκατό και και όλο αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Είναι και το άγχος».

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την επίθεση που δέχεται η Ελένη Φουρέιρα, στο κομμάτι της παρουσίασης του House of Fame.

Ο διευθυντής της σχολής αποκάλυψε επίσης αν θα τον δούμε να συμμετέχει στο Dancing with the Stars, στο οποίο παρουσιάστρια πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά.

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα

«Έτσι με έκανε ο μπαμπάς μου γιατί κι αυτός ήταν αυστηρός. Αν δεν είσαι αυστηρός δεν θα κάνεις τίποτα σε αυτή τη ζωή. Με κάποιους σπουδαστές είμαι ευχαριστημένος με άλλους όχι. Δεν υπακούν σε αυτά που τους λέω, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Για το Dancing with the Stars απάντησε: «Ας τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα και θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον».

Αναφορικά με την Ελένη Φουρέιρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου. Μας αρέσει πάντα να λιθοβολούμε. Η κοπέλα δεν είναι παρουσιάστρια είναι τραγουδίστρια και καταπληκτική χορεύτρια. Όλοι έχουν μια διαδρομή και όλοι ξεκινούν από το μηδέν για φτάσουν στο 100.

Η Ελένη δεν ξεκίνησε από το μηδέν, ξεκίνησε από πιο ψηλά, η παρουσία της είναι δυνατή και θα ανεβαίνει συνέχεια. Το βλέπουμε κάθε Παρασκευή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Έξαλλος ξανά ο Πάνος Μεταξόπουλος - «Απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη»

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Share