Ο Μικρούτσικος έκραξε άσχημα τον Λιάγκα - «Αν δεν ζητήσει κάποιος συγγνώμη θα...»

Τους τα "έχωσε" μετά την είδηση που έβγαλε για τον Καλίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Μικρούτσικος έκραξε άσχημα τον Λιάγκα - «Αν δεν ζητήσει κάποιος συγγνώμη θα...»

Όλα όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4 σχολίασαν στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου για ακόμη μια φορά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η άφιξη του Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο βρέθηκε στο επίκεντρο, αφού στο νησί επικράτησε χαμός με τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, θέλησε να σχολιάσει και την είδηση που κυκλοφόρησε δια στόματος του Γιώργου Λιάγκα και αφορούσε την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Ο παρουσιαστής του Πρωινού ανέφερε πως ζήτησαν την αποχώρηση του ο Τζέιμς, η Άννα Μαρία και ο Νίκος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν τον έκραξε, καθώς ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης βγήκε και τον διέψευσε λέγοντας:

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

Για αυτό το λόγο ο Μικρούτσικος έκραξε τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Ανδρέας Μικούτσικος, ο οποίος παρακολουθεί όσα ακούγονται και γίνονται στο Survivor 4, θέλησε να κράξει τον Γιώργο Λιάγκας λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Το διάβασα κι εγώ αυτό και κράτησα μικρό καλάθι γιατί ζούμε στη χώρα του Ράδιο Αρβύλα. Συνάδελφός σας σε άλλο πρωινό το έκανε, ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό που διέρρευσε ήταν μια άχρηστη αν όχι μέτρια πληροφορία. Ο Πάνος Καλίδης βγήκε με βίντεο και το διέψευσε μόνος του. Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη, αν δεν ζητήσει αυτός θα ζητήσω εγώ εκ μέρους της τηλεόρασης».