Survivor 4: Χαμός στο αεροδρόμιο για την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή

Βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Χαμός στο αεροδρόμιο για την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή

Στην Ελλάδα έφτασε το Σάββατο ο Τζέιμς Καφετζής, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από το Survivor 4, λόγω ψυχολογικής πίεσης και ενός τραυματισμού που δεν τον άφηνε να αποδώσει όπως ήθελε. Στο αεροδρόμιο λοιπόν, γινόταν χαμός από τις κάμερες και τον κόσμο που πήγε να τον δει.

Η εκπομπή Έλα χαμογέλα, πρόβαλλε τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του με τις δηλώσεις που... κατάφερε και μπόρεσε να κάνει στους δημοσιογράφους.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα σχόλια του κόσμου πραγματικά έκλαιγα στο αεροπλάνο. Η πτήση μου ήταν πολύ καλή ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Ενώ, όταν έφτασε στην Ρόδο, τον μετέφεραν με φορτηγό με το όνομα του, ενώ πολύς κόσμος βρέθηκε στην πλατεία με καπνογόνα για να τον δει. Μάλιστα, έριξαν μέχρι και πυροτεχνήματα και του έδωσαν το δικό του έπαθλο.

Βίντεο από το αεροδρόμιο με τον Τζέιμς Καφετζή

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Κατηγορία για στημένο λογαριασμό υπέρ του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 4

Χαμός επικρατεί μετά την ανακοίνωση του Τζέιμς Καφετζή πως αποχωρεί από το Survivor 4, αλλά και μετά τις πρώτες του δηλώσεις όπου αποθεώθηκαν από τους φανατικούς θαυμαστές του. Βέβαια, υπάρχουν και οι τηλεθεατές που δεν θέλουν με τίποτα τον Ροδίτη παίκτη.

Στο Twitter γενικά επικρατεί χαμός με το ριάλιτι επιβίωσης με τις αναρτήσεις να είναι χιλιάδες. Βέβαια, δεν υπάρχουν μόνο οι θετικές αλλά και οι αρνητικές.

Μάλιστα, στα σχόλια υπάρχει και συγκεκριμένο tweet που κατηγορεί έναν λογαριασμό πως είναι στημένος. Χαρακτηριστικά, ότι είναι ψεύτικος για να στηρίζει τον Τζέιμς Καφετζή. Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται αφορά στη δημοσίευση του ίδιου tweet πάρα πολλές φορές και πως τα likes γίνονται συνέχεια από τους ίδιους λογαριασμούς.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αν όντως η κατηγορία ευσταθεί!

Survivor 4 κατηγορία twitter για Τζέιμς Καφετζή