Πρωινό: Ο Βαγγέλης Περρής "αδειάζει" τον Νίκο Μουτσινά - "Από τη μία λέει ότι..."

Νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε στην ελληνική showbiz με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για την Μαριαλένα και τον Σάκη στο Survivor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Ο Βαγγέλης Περρής

Μετά την γρήγορη κόντρα που είχαν η Ιωάννα Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου μια νέα φαίνεται να ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης με τον Νίκο Μουτσινά και τον Βαγγέλη Περρή. Αφορμή για ακόμα μια φορά στάθηκε το Survivor.

Τι συνέβη μεταξύ Περρή και Μουτσινά

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε για τη μητέρα της Μαριαλένας που έδωσε συνέντευξη προσφάτως σε γνωστό περιοδικό: «Είναι μια ωραία αφορμή να καταλάβουν οι γονείς να αφήσουν τα παιδιά στην ησυχία τους. Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε μερικά πράγματα. Γιατί έδωσε συνέντευξη; Για ποιο λόγο; Η μαμά το κάνει για τον δικό της λόγο, προφανώς επειδή καταλαβαίνει ότι πάει για δημοσιότητα. Ξέρει αν ήθελε η κόρη της να δώσει η μαμά της συνέντευξη; Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα»!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο κάθε γονιός έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται για την κόρη ή τον γιο του».

Ο Βαγγέλης Περρής, αρκετά καυστικός, σχολίασε για όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς: «Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη δημοσιότητα. Οι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε δεν ξέρουμε γιατί ενδιαφέρονται. Ο Νίκος Μουτσινάς είπε να αφήσουμε ελεύθερα τα παιδιά, αλλά ο ίδιος παρεμβαίνει για το πώς σκέφτονται και τι θα λένε οι μητέρες. Από τη μία λέει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται αλλά εκείνος δίνει πράσινες ή κόκκινες κάρτες στους άλλους ανθρώπους, αν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν ή όχι. Το σχόλιο είναι ατυχές».

Η απάντηση της μητέρας της Μαριαλένας στον Νίκο Μουτσινά

Το κείμενο που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Διαβάζω και δέχομαι καθημερινά επιθετικά και υβριστικά σχόλια για το παιδί μου!!

Μέχρι και ότι "διψάω για δημοσιότητα και πατάω στη πλάτη του παιδιού μου". Ο μοναδικός λόγος που έδωσα τη συνέντευξη ήταν για να την υπερασπιστώ - προστατέψω και να σταματήσει όλο αυτό. Δεν θα είναι προετοιμασμένη η Μαριαλένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κακία μόλις βγει.

Όπως βγαίνουν και μιλάνε από τις άλλες πλευρές για λίγη δημοσιότητα κι λένε πράγματα που δεν ισχύουν έπρεπε και εγώ να πω τις δικές μου αλήθειες όπως έχω βιώσει τελευταία.

Δυστυχώς όμως κατάλαβα αργά.......

Η ζωή είναι δική της και ότι αποφάσεις πάρει θα είμαι πάντα εδώ να τη στηρίζω..

Το μόνο που θέλω το παιδάκι μου να είναι καλά και να επιστρέψει αλώβητη...

 Survivor 4 ανάρτηση μητέρας Μαριαλένας