Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ ποζάρει αγκαλιά με φίδι

Αρκετά θαρραλέα!

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ ποζάρει αγκαλιά με φίδι
News 21.05.2021 21:19
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με ένα φίδι αγκαλιά απαθανάτισε ο Κώστας Σόμμερ την εγκυμονούσα σύντροφο του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και μάλιστα σε λίγες μέρες θα κάνουν και τον πολιτικό γάμο τους.

Οι δυο του επισκέφθηκεαν ένα pet shop και έτσι η Βαλεντίνη θέλησε να μας δείξει πόσο ατρόμητη είναι και έτσι έβαλε πάνω της ένα τεράστιο φίδι!

Η φωτογραφία της Βαλεντίνης Ράντη με το φίδι

Βαλεντίνη Παπαδάκη η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ ποζάρει αγκαλιά με φίδι

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, μετά την δύσκολη στιγμή της αποβολής της συντρόφου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την αποβολή, εξομολογήθηκε: «Έμαθα πως πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτή την περιπέτεια, κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε μας είπε “Α και εμείς…”. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Σόμμερ: Εσείς ξέρετε την ηλικία του; - Δεν πάει το μυαλό σας

Με πρώην του Κώστα Σόμμερ ο Κώστας Πηδαλάκης - Αποκάλυψη

Share