Γιώργος Τσαλίκης: Η έκτακτη παρέμβαση του στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Τσαλίκης: Η έκτακτη παρέμβαση του στον αέρα του Happy Day

Στην Αυστραλία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης χρειάστηκε να παρεμβεί στον αέρα του Happy Day.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στην Αυστραλία με τους συνεργάτες του προκειμένου να πραγματοποιήσουν μερικές συναυλίες, οι οποίες έχουν γίνει ήδη sold out.

Ωστόσο, χρειάστηκε να φύγουν από την Μελβούρνη και να πάνε στο Σύδνεϋ, καθώς εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα instastory, το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Γιώργος Τσαλίκης «ματαίωσε τη συναυλία» του λόγω της κατάστασης.

Ο τραγουδιστής όμως έτυχε να παρακολουθεί εκείνη την στιγμή την εκπομπή και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, έστειλε μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή διευκρινίζοντας πως οι τέσσερις συναυλίες του έγιναν κανονικά στη Μελβούρνη.

Γιώργος Τσαλίκης η έκτακτη παρέμβαση του στον αέρα του Happy Day

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε ποστ στο Thank You Next

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, έκανε το δικό του ποστ στην αγαπημένη σελίδα που έχει "ταράξει" το Facebook, το Thank You Next.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία ιστορία που συνέβη πριν από περίπου 21 χρόνια, στην αρχή της καριέρας του, όταν πριν από ένα επαγγελματικό ραντεβού, γνώρισε μία κοπέλα η οποία του ζήτησε το τηλέφωνό του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά sms και η ιστορία που περιέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν απλά επική.

«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το "Με χαλάει". Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρουλά στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει "Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!"

Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. "Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;" Και μου απαντάει: "Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη". Παγώνω. "Τον ποιον;" ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: "Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!" ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση...τόσα δειλινά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Θα πάει ωστόσο στο Survivor; Ποια είναι η απάντησή του;

Γιώργος Τσαλίκης TYN