Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξελίξεις με την υγεία του μετά το χειρουργείο

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξελίξεις με την υγεία του μετά το χειρουργείο

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά το χειρουργείο που έκανε στον ώμο του, το οποίο και είχε προγραμματίσει εδώ και ημέρες.

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, αποκάλυψε όλα πήγαν καλά με την επέμβαση παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός χειρουργείου και παρακολουθεί την εκπομπή.

«Πολλά φιλάκια, Δημητρώ μου! Όλα καλά βγήκε από το χειρουργείο και τώρα μας βλέπει. Να μας τον προσέχετε», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα βρίσκεται στο Πρωινό από τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι σπόντες στον αέρα της εκπομπής είναι πολλές και άκρως απολαυστικές αλλά και... αμήχανες.

Λιάγκας σε Ουγγαρέζο: «Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος, θα είχες δύο στα δύο»

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το απόλυτα επικό σχόλιο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πρόκειται να γίνει μανούλα, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να της ευχηθεί και μαζί με αυτούς και οι συντελεστές του Πρωινού. Μαζί τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το Πρωινό σχολίασε φυσικά το ευτυχές αυτό γεγονός, με την αντίδραση δε του Δημήτρη Ουγγαρέζου να σχολιάζεται αρκετά, μιας και στο παρελθόν οι δυο τους διατηρούσαν σχέση.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και πέταξε το καρφί του στον συνεργάτη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος. Θα είχες δύο στα δύο. Σε αγαπάω, γύρνα είσαι φίλος».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού σηκώθηκε να φύγει, γέλασε με το συγκεκριμένο σχόλιο ενώ δημιουργήθηκε μία μικρή αμηχανία στο πλατό η οποία ευτυχώς ξεπεράστηκε αρκετά γρήγορα για να συνεχίσει η εκπομπή με τη θεματολογία της.

Λιάγκας σε Ουγγαρέζο για εγκυμοσύνη Μπουλέ