Η συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Χάππιλου για την εξαφάνιση της Δήμητρας της Λέσβου

Εξαφανίστηκε πριν 1,5 μήνα και ακόμα αγνοούνται τα ίχνη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Χάππιλου για την εξαφάνιση της Δήμητρας της Λέσβου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Χάππιλος που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το MasterChef 5 θέλησε να καλέσει τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί η Δήμητρα της Λέσβου που εξαφανίστηκε.

Η ανάρτηση του Παύλου Χάππιλου

«Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριτερένιο κολιέ να προκαλεί τόσο φόβο. Βοηθήστε να τη βρούμε», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε στο Instagram Story του μια φωτογραφία του ανθρώπου που έχει εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο εδώ και 1,5 περίπου μήνα.

Παύλος Χάππιλος MasterChef

Σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε εξαφανίστηκε από το Δρομοκαϊτειο, η Δήμητρα που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα στη Λέσβο.

H Δήμητρα, δηλωμένη από τους συγγενείς με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης Δημήτρης Καλογιάννης, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο. Είναι σήμερα 64 ετών και εξαφανίστηκε στις 06/04/21.

Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Δήμητρα Λέσβος εξαφάνιση

«Η κάθε είδους διαφορετικότητα είναι χάρισμα και όχι ελάττωμα»

Με μια αποχώρηση έληξε το προχθεσινό 24/5 επεισόδιο του Masterchef 5, με έναν από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες να αποχωρούν πριν την τελική τετράδα. Οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε τεστ δημιουργικότητας, από το οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργαρίτα, η οποία πήρε αυτόματα το εισιτήριο για τους 4 κορυφαίους του διαγωνισμού.

Ωστόσο, ο Παύλος, ο Διονύσης, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και με την σειρά τους είχαν να κάνουν ένα πιάτο αντιγραφής από τον καλεσμένο Θοδωρή Παπανικολάου.

Ο καθένας από τους παίκτες έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ωστόσο το χειρότερο πιάτο ετοίμασε ο Παύλος Χάπιλλος, ο οποίος συγκέντρωσε μόνο 24 βαθμούς και αποχώρησε έτσι από το παιχνίδι.

Ο Παύλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές και κυρίως στο twitter! Μάλιστα οι χρήστες απογοητεύτηκαν που έφυγε από το παιχνίδι, καθώς μίλησαν με τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του και τα μηνύματα που έστελνε μέσα από το παιχνίδι, κάνοντας πολλές φορές αναφορά στην διαφορετικότητα.

MasterChef 5 Παύλος twitter

MasterChef 5 twitter

MasterChef 5 Παύλος αποχώρηση twitter