Insta Poll: Μεγαλώνει όμορφα η Ναταλία Γερμανού

Μετά από δική σας ψήφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Insta Poll: Μεγαλώνει όμορφα η Ναταλία Γερμανού

Ένα poll ανέβηκε χθες στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram αναφορικά με την αγαπημένη Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα μέσα από την εκπομπή της ενώ μάλιστα στην σημερινή της εκπομπή προχώρησε κι σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Ωστόσο, εμείς σας ρωτήσαμε αν πιστεύετε πως η Ναταλία μεγαλώνει όμορφα και οι περισσότεροι από εσάς απαντήσατε ναι! Ίσως βέβαια να έχουν βάλει κι λίγο το χεράκι τους οι πλαστικές επεμβάσεις.

 Insta Poll μεγαλώνει όμορφα η Ναταλία Γερμανού;

Να σημειώσουμε ότι η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1965. Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε, το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε. Πέρασε όλα της τα μαθητικά χρόνια στη σχολή της Μίνας Αηδονοπούλου και από μικρή έδειχνε μια ιδιαίτερη αγάπη στα θεωρητικά μαθήματα.

Παράλληλα με το σχολείο ως παιδί παρακολουθούσε επίσης μαθήματα μπαλέτου ενώ γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και πολύ καλά τη γαλλική γλώσσα. Στις 26 Οκτωβρίου του 1998 παντρεύεται σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών με τον τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Πέτρο Ίμβριο. Το 2002 έπειτα από κοινή απόφαση οι δυο τους χώρισαν όμως παρέμειναν καλοί φίλοι.

Η απάντησή της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο για τα φουσκωμένα χείλη της

Η Ναταλία Γερμανού είναι πολύ ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση και σε κάθε σχόλιο που θα λάβει για την εμφάνιση της. Μάλιστα η τελευταία της απάντηση σε ένα σχόλιο για τα φουσκωμένα χείλη της ήταν Άκρως χιουμοριστική.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χαντζή και το twitter πήρε φωτιά από σχόλια. Κάποια από αυτά σχολίασαν τα κάπως παραφουσκωμένα χείλη της και αυτή δεν έχασε στιγμή να απαντήσει.

«Έχεις ανάγκη τέτοια χείλη ρε Ναταλία;» και η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε: «Σας ορκίζομαι τα φώτα φταίνε…» και επισύναψε και μία χιουμοριστική φωτογραφία… Δείτε την!

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

ναταλία γερμανού χείλια

γερμανού πλαστική