Μαρίνα Ντεμολλάι: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την ήττα της στον ημιτελικό του MasterChef

"Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Ντεμολλάι: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την ήττα της στον ημιτελικό του MasterChef

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του STAR την έκτη και τελευταία ημέρα των ημιτελικών του MasterChef. Ο Διονύσης και η Μαρίνα αναμετρήθηκαν για το ποιος θα καταφέρει να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό, δίπλα στην Μαργαρίτα, αλλά τελικά επικράτησε το... αρσενικό της παρέας.

Από την άλλη, η Μαρίνα Ντεμολλάι, που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό αλλά αποχώρησε, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε την οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι

Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορουσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμα μου και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που οταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τοσο νόημα όταν την λεω για σενα . Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .
Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που παντα με στηρίζεις!!!και που οσο απουσίαζα φρόντιζες να ειναι ολα οπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμεις !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους !!!

Μαρίνα Ντεμολλάι ανάρτηση MasterChef

Το Twitter ξέσπασε κατά της Μαρίνας

Η εμφάνιση της Μαρίνας στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 κατάφερε να εξοργίσει το Twitter οι οποίοι μίλησαν για την υποκριτική στάση που έχει καθώς και για τα δάκρυα που δεν έχουν φύγει από τα μάτια της από την αρχή του επεισοδίου.