Άγριες Μέλισσες: Η κόρη του «Μιλτιάδη» έπαιξε στη σειρά αλλά κανείς δεν το κατάλαβε

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η κόρη του «Μιλτιάδη» έπαιξε στη σειρά αλλά κανείς δεν το κατάλαβε

Λίγο καιρό το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, η κόρη του Γιώργου Γάλλου, του τηλεοπτικού «Μιλτιάδη» εμφανίστηκε στη σειρά αλλά κανένας δεν το κατάλαβε. Συγκεκριμένα, η μικρή Ειρήνη εμφανίστηκε στην προτελευταία σκηνή του Αλέξη Γραμματικού.

Την αποκάλυψε έκανε η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, ενώ το επιβεβαίωσε και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή.

Όπως εξήγησε, η κόρη του Γιώργου Γάλλου ερχόταν πολύ συχνά στα γυρίσματα και έτσι κάποια στιγμή αποφασίστηκε να κάνει ένα guest στη σειρά.

Η εμφάνιση της κόρης του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες

«Η Ειρήνη είχε έρθει σε πολλά γυρίσματα της σειράς. Είναι πάρα πολύ καλή και ο γιος του Γιώργου είναι εξαιρετικό παιδί και του μοιάζει και πάρα πολύ». Όσο για το αν θα δούμε και τον γιο του τις Άγριες Μέλισσες; «Δεν ξέρω» ήταν η απάντηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου.

Σε αυτή την σειρά θα δούμε τον Γιώργο Γάλλο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γιώργος Γάλλος με την συμμετοχή του στην σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε τον Μιλτιάδη Σεβαστό, κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές που τον αποθέωσαν στα social media. Ειδικά η τελευταία του σκηνή στο φινάλε, όπου πεθαίνει στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο γιος του θα αφήσει σίγουρα εποχή.

Μετά λοιπόν την συγκλονιστική του ερμηνεία στην δραματική σειρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη και ο Γιώργος Καπουτζίδης τον διεκδικούσαν για τα νέα project που ετοιμάζουν και να βγουν στον αέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, όπως ακούγεται, θα υποδυθεί τον μπαμπά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οι Σέρρες θα αποτελούνται από 10 επεισόδια, με τη Λένα Δροσάκη επίσης, να βρίσκεται σε ρόλο κωμικό. Στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες επίσης θα βρίσκεται ο Πάνος Νάτσης και η Μαριλού Κατσαφάδου.

Γιώργος Γάλλος Σέρρες σειρά Καπουτζίδη

Η σειρά θα προβληθεί τη νέα σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των Σερρών, τις συνήθειες τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Μία ξεκαρδιστική σειρά που θα συνεπάρει το κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.